El CD L’Alcúdia de Crespins empata in extremis en casa del cuer

Vicent Benavent

Mal partit el disputat aquesta setmana pel CD ACDC, a priori i per classificació el CD L’Alcúdia de Crespins s’hauria d’haver imposat a la U.E L’Alcúdia, però res més lluny de la realitat. El partit va començar amb domini local, però sense jugar a res. Els locals practicaven un joc directe i sense complicacions. Les poques jugades de perill les posava el CD ACDC, de ahí que cap al minut 20 se li anul·larà un gol legal a la treta d’un corner per fora de joc. El locals seguiren practicant el seu joc, els de Crespins intentaven jugar el baló i seguir creant jugades de perill. Cap al minut 30 els de Crespins, després d’una contra perfecta conduïda per Bena, Luis Beniel fa el 0-1. El CD ACDC te varies ocasions de gol, però sentència i en el 45 de la primera part empata la U.E L’Alcúdia després d’una cadena d’errors.

En la segona part, el CD ACDC començà imposant el seu joc i control de baló. El CD ACDC tenia embotellat a la UE L’Alcúdia, en una pèrdua de baló els locals aprofiten el contraatac per marcar el 2-1 als 10 minuts de la represa. El CD ACDC es reposa del dur colp, però el pitjor encara estava per arribar. Cap al quart d’hora una altra pèrdua de baló, es aprofitada en forma de contraatac pels locals posant el 3-1 al marcador. Encara quedaven 25 minuts per davant que el CD L’Alcúdia de Crespins tenia que aprofitar. En el minut 20 una entrada per banda, Vila marca el segon per al CD ACDC i retalla distancies. Els de Crespins continuaven assetjant la porteria local i unes vegades la precipitació i d’altres la mala fortuna, el baló no entrava. Ja en el 88 en una treta de falta, el porter local no para el baló i Edgar molt atent posa el 3-3, que finalment seria definitiu i just després dels mèrits fets pels dos equips.