El CD Albaidense guanya per 2 gols a 0 el Canals B

Amb aquesta victòria recupera el quart lloc en la classificació general

Remei Calabuig

En l’última jornada de lliga disputada el passat diumenge 4 de novembre dos gols d’Edu Hermoso donaren la victòria al CD Albaidense que s’enfrontà fora de casa al Canals B. Els tres punts obtinguts col·loquen al CD Albaidense al quart lloc de la taula classificatòria amb un total de setze punts i a només quatre del líder del campionat, l’UD Montaverner.

Un gran partit de l’equip albaidí en un dia complicat per la pluja. En la primera part, l’aigua no era tan intensa com al final del partit el que possibilità que els albaidins portaren la iniciativa del joc i dominaren la possessió de la pilota. Al minut quinze va arribar la primera ocasió de gol de les botes de Juan Carlos, qui llançà a porteria des del lateral de l’àrea, però no aconseguí enviar el baló al fons de la xarxa. Calgué esperar fins al minut vint-i-tres de l’encontre per a presenciar la segona ocasió que acabà en gol. Una gran jugada de l’equip deixà Edu Hermoso sol davant el porter i el jugador no perdonà l’oportunitat per a anotar el 0-1 al marcador. Minuts més tard, una nova jugada col·lectiva deixava de nou Edu sol davant la porteria contrària, i amb un regat ajudat d’un rebuig, va fer el 0-2 a favor de l’Albaidense. Amb aquest resultat s’arribà al descans, quan la pluja ja era molt intensa.

En la segona part, amb el camp quasi impracticable, hi hagué dues ocasions clares fallides per als dos equips com la que tingué d’Edu per a fer el 0-3 i un penal errat pel Canals B al minut seixanta del partit.
Així s’arribà al final de l’encontre, quan el camp ja estava totalment inundat i la pilota pràcticament no rodava.

Des del CD Albaidense destaquen l’actitud de l’equip i especialment el gran treball ofensiu i defensiu dels seus jugadors, els quals asseguren estar “molt contents per esta victòria que ens col·loca de nou en la part alta de la classificació amb un partit menys respecte alguns equips”.

El proper encontre serà contra l’UD Fenollet al camp del CD Albaidense.