El CCX se pone en marcha el próximo 3 de mayo

La Escola de Danses de Xàtiva ya se ha trasladado al Centro Cultural

El próximo día 3 de mayo el Centro Cultural Xàtiva estará en funcionamiento. El pasado lunes se aprobó en Junta Local de Gobierno las normas de uso interno de las instalaciones, tales como los horarios de utilización de las salas, así como la acciones que se van a realizar en dichas salas.

Además, la adjudicación de las salas para las asociaciones culturales ya están hechas. Así, mientras no haya más demanda no hará falta que se esperen los grupos y todos puedan utilizarlas. Hay 13 salas y son 16 las demandas que han recibido desde la administración, aunque tendrán todo disponibilidad de las instalaciones ya que los horarios son compatibles y podrán compartir alguna que otra.

La Escola de Danses de Xàtiva se adelanta al día de su puesta en marcha y ya ha trasladado todos sus materiales para su incorporación inmediata.

2 comentarios sobre “El CCX se pone en marcha el próximo 3 de mayo”

  1. es iposible assatja en el CCX de xativa per que el aire acondicionat esta instalat, pero no funciona. no hi han finestres, i amb xiquets discapacitats es perillos sometrerlos a eixes temperatures… em pareix una falta de respete per part de el centre, no instalar el aire… els assatjoa a partir de hui son imnposibles per les altes temperatures,,, necesitem una soluciooooooo

  2. LA FOTO DEL CCX MOLT XULA, UN 10 AL FOTÒGRAF, PERÒ L’INTERIOR DEIXA MOLT QUE DESITJAR, NO HI HA AIRE CONDICIONAT, ENS OFEGUEM «ALLA» DINS, LA LLUM ELECTRICA AMB LES PRESES PER INAUGURAR ABANS DE LES ELECCIONS ENCARA ES DE L’OBRA.
    NO POTS PENGAR NI UN QUADRE A LES PARETS, SON DE CARTRÓ-PEDRA «ARA LI DIUEN, PLADUR». ELS HORARIS DEL «FUNCIONARI» ENS PORTEN DE CUL, LES ASSOCIACIONS HEM PERDUT LLIBERTAT D’ACTUACIÓ, NO PODEM FER NI LA MEITAT DE COSES, ENS TENIM QUE BUSCAR UN ALTRE LLOC PER A PODER DESENVOLUPAR LES NOSTRES ACTIVITATS AMB MES LLIBERTAT. LA VERITAT AQUEST LLOC ANOMENAT EL «CCX» NO ES LO FUNCIONAL AL 100*100 QUE DEURIA SER COM EN ALTRES LOCALITATS QUE TENEN MES DINAMISME I MES LLIBERTAT D’ACTUACIÓ, EN FI UN «0» A LA GESTIÓ MUNICIPAL D’AQUEST LLOC, I UN «0» TAMBÉ A LA CONSTRUCCIÓ, ESTA PLENA DE DETALLS SENSE ACABAR, MALA CONSTRUCCIÓ, MAL DISSENY, NO SA FET VALORANT A QUI SE DEU D’ALLOTJAR, NO S’HA PENSAT BÉ A QUINA FINALITAT ESTA DESTINADA, LES ASSOCIACIONS ARA TENEN MANCANCES, PER NO HAVER COMPTAT AMB ELLES ABANS DE PROJECTAR-LO, I NO PARLEM DE LES COSES QUE S’ESTAN TRENCAT ABANS DE FER US D’ELLES, TOT ÉS DE «XIXA I NABO» BARATET, BARATET, PERÓ A L’ORA DE COBRAR’HO, COM SI FOS DE 1ª.

Los comentarios están cerrados.