El C.B. Genovés converteix el seu torneig cadet en internacional

C.B. Genovés JuniorValència Bàsquet, DKV Joventut Badalona, U16, BK Ostrava de la República Txeca i el C.B. Genovés Junior conformen el cartell del torneig

La vuitena edició del Torneig Nacional Cadet de Bàsquet del Genovés s’ha convertit en internacional. Per primera vegada i després de que el campionat aleví ja comptara en el seu cartell amb un equip portugués en el IV Torneig Aleví, li toca el torn als més grans. València Bàsquet, DKV Joventut de Badalona i el C.B. Genovés jugaran amb el BK Ostrava de la República Txeca aquesta nova edició del campionat que es disputarà en el mes de febrer. Aquest equip és l’actual campió de la categoria d’aquest país i és una mostra de la progressió que està tenint aquest país en el bàsquet europeu.

Les dates del campionat estan previstes per als ides 18, 19 i 20 del proper més de febrer. Vuit edicions d’un torneig que va començar com esdeveniment puntual, però que amb el temps s’està consolidant i intentant oferir el millor bàsquet de la categoria a nivell estatal. De fet, junt a l’equip de la República Txeca, el DKV Joventu i el València Bàsquet presenten dos bones generacions de jugadors que, segons les previsions, són dos dels candidats en el proper campionat d’Espanya en categoria Cadet. Noms de jugadors que en el seu moment ja estagueren al Genovés en categoria Aleví i que , en el pas del temps tornen a jugar al mateix lloc però en categoria Cadet. Noms com David Jofresa, Matias Boho, Ferran Ventura, Jordan Rogers tornaran a enfrontar-se al Pavelló del Genovés en una nova edició d’aquest torneig.