El CB Albaida es col·loca líder de la classificació Preferent

Va guanyar per 77-67 al CB Genovés
El partit es presentava en la vesprada plujosa del diumenge, però això no impedí als aficionats desplaçar-se fins al pavelló municipal d’Albaida per a presenciar l’encontre entre el CB Albaida i el CB Genovés en la cinquena jornada de lliga. La victòria fou per al conjunt albaidí que no deixà perdre l’oportunitat de col·locar-se al capdavant de la classificació de Preferent amb un total de deu punts.
L’equip albaidí arribava al partit amb algunes baixes, però amb les ganes intactes de guanyar i seguir en la part davantera de la classificació. D’altra banda, tenien davant el CB Genovés, un dels equips més potents del campionat quant a pedrera i amb gent en la seua com Joaquín Herència, ex jugador de la lliga ACB.
El partit va començar amb un bon avantatge per a l’equip local, el que semblava posar les coses més fàcils, però tot i això el Genovés no va tirar la tovallola i amb bones combinacions de pilota va aconseguir ajustar el resultat, de forma que al descans els locals comptaven amb un xicotet avantatge en el marcador.
El segon temps va començar bé per als locals. El jugador de l’Albaida César protagonitzà bones accions de tir tant interiors com de tres punts, fins que es va carregar de faltes i va haver de sortir del partit per acumulació.
Aleshores, l’equip visitant va començar a estrènyer amb marcatges a tota la pista, retallant distàncies en el marcador, cosa que finalment no es va produir pel gran treball defensiu dels albaidins, que intercanviaren defenses tant zonals com individuals.
Finalment la victòria es va quedar a casa i amb ella el club de bàsquet d’Albaida suma 5 de 5 en la classificació de Preferent.
Des del CB Albaida han volgut agrair “la presència de tots els seguidors que es van desplaçar fins al pavelló el passat diumenge. Volem donar-los les gràcies pel seu suport i per les ganes d’animar l’equip que demostraren. Esperem que cada setmana s’anime a venir molta més gent, ja que el seu suport és fonamental per al nostre equip”.
Aquesta setmana el CB Albaida s’enfronta al CSA Carcaixent fora de casa. El partit serà el dissabte a les sis de la vesprada al pavelló del Carcaixent. EL proper partit a casa es disputarà el 25 de novembre a les dotze del matí al Pavelló del poliesportiu municipal d’Albaida.