El CAX al Trail “El salto” de Chella

Una prova de 15 kilòmetres amb 600 de desnivell positiu

El passat diumenge es celebrava a Chella la primera edició del Trail “El salto“, una prova de 15 kilòmetres amb 600 de desnivell positiu, i que els corredors del Club Atletisme Xàtiva no es van voler perdre.

Fins a la localitat de la comarca de Navarrés es van desplaçar: Jose Osma, que tornava a competir, des de fa un temps no corria a causa d’una lesió. No haguera pogut tindre millor retorn, aconseguint un temps d’1 hora 46 minuts obtenint el 53 lloc a la general i 35 de la seua categoria.

Moisés Calatayud i Fernando Catala, i on el segon també tornava a la competició després d’un temps parat amb un temps d’1 hora 47 minuts i obtenint el 63 i 64 lloc a la general respectivament i 25 i 39 a les seues respectives categories. José Vicente Gil, amb un temps de 2 hores 15 minuts, i va obtenir el 183 lloc a la general i 100 de la seua categoria. Jordi Mena va completar la prova en 2 hores 19 minuts, va quedar en el lloc 220 a la general i el 122 a la seua categoria.