El CAX al Kilòmetre Vertical de Gandia

La prova va congregar a 1500 corredors

El passat diumenge 10 de gener a les 9 hores tenia lloc l’eixida de la XV edició del Kilòmetre Vertical de Gandia, una prova que ja s’ha convertit en un clàssic del trail valencià i que serveix per a obrir el calendari, on van participar 1500 persones.

Corredors del Club Atletisme Xàtiva van participar en aquesta prova, que té una distància de 13’6 kilòmetres. Compta amb un desnivell positiu de 1000 metres, ja que la meta està al cim del Mondúber.

Els atletes del CAX van aconseguir els següents resultats:

-Llorenç Sarrión va fer un temps d’1 hora 43 minuts, 82 classificat de la general.

-Moisés Calatayud, amb un temps de 2 hores 10 minuts, 326 classificat de la general.

-Alberto Casanova, va completar la prova en un temps de 2 hores 10 minuts, 329 classificat de la general.

-Ferran Garrido va finalitzar la cursa en 2 hores 33, 569 classificat de la general.