El CAX a la Marató de la Calderona

El club també va estar present a altres proves, com el Trail de Moixent o la Pujada al terrero de Chella

Serra va acollir el passat diumenge una de les curses més esperades del calendari trail 2015, la marató de la Calderona. Una prova de 43 kilòmetres amb 2600 de desnivell positiu. No sols era una carrera molt exigent, sinó que hi havia un nivell molt gran de corredors. Fins allí es van desplaçar dos dels grans atletes del Club Atletisme Xàtiva, Fernando Català que va realitzar un grandíssim temps de 5 hores 56 minuts i entrant en la 61 posició a la general, i Moises Calatayud que també va realitzar un bon temps de 7 hores 11 minuts i arribant a meta el 175 de la general.

El CAX també va participar el passat cap de setmana al Trail de Moixent i a l’Infern Trail. La primera d’elles, l’Infern Trail era la primera edició d’una prova que consistia de 39 kilòmetres amb 1800 metres de desnivell positiu, i on destaca una gran quantitat d’escalons a pujar. En esta prova van destacar Alfons López i a Alberto Casanova.

I també a la localitat de Moixent, es realitzava la 3a edició del Trail que comptava amb dos distàncies, 22 kilòmetres amb 1025 metres de desnivell positiu i la d’11 kilòmetres amb 450 metres de desnivell positiu. En la cursa d’11 kilòmetres, el CAX sols va tindre un representant, Javier Garcia, que va guanyar la cursa amb un temps de 46 minuts 46 segons.

El dissabte es va celebrar la XX Pujada al terrero de Chella. Una competició molt dura per les seves pujades. El CAX va estar representat per 11 corredors. Destacar a Francisco José García, que va entrar en quart lloc en la general.

El passat cap de setmana es va disputar també el I Duatló d’Alaquás y el I Duatló de la Dona. Un circuit compost per 5km de cursa a peu, 21km en bici i 2,5 de cursa a peu per a acabar. Fins allí es va desplaçar Jairo Moreno, que va assolir la posició 11 en la general.