El CAX a la Bellus Trail Mountain

Víctor Valls va guanyar la prova amb un grandíssim temps d’1 hora 6 minuts 56 segons.

El passat dissabte 27 de setembre es va produir la primera edició del “Bellus Trail Mountain” celebrat a la localitat de Bellús. Consistia en dos proves, una de 12 kilòmetres amb 600 de positiu i la prova reina de 42 kilòmetres amb 1600 de positiu.

A la prova de 12 kilòmetres, va participar Víctor Valls, que regressava al món de la competició en la modalitat de trail i on va tornar de la millor manera possible, guanyant la prova amb un grandíssim temps d’1 hora 6 minuts 56 segons.

En la modalitat de marató van participar Fernando Catalá que també va realitzar un gran temps de 5 hores 15 minuts i quedant 12º classificat de la general i 9° de la seua categoria, Moises Calatayud amb un temps de 6 hores 2 minuts i entrant en posició 24º de la general i 14º de la seua categoria, i l’incombustible Jordi Mena amb un temps de 7 hores 18 minuts i entrant a meta el 38º de la general i 3º de la seua categoria.