El CAX a Botamarges, al Trail de Vallada i a l’Ultra Trail Guara-Sotomano

Els corredors també van participar a les carreres de La Pobla Llarga, Ayora i Carcaixent

El Club Atletisme Xàtiva ha estat present en 3 grans proves de trail. Una d’elles, la carrera Botamarges, un ultra de 70 kilòmetres amb 3700 de desnivell positiu. En aquesta prova va participar Esteban Vaya amb un gran temps de 10 hores 57 minuts i el 67 lloc a la general i 11 de la seua categoria.

També es va disputar el Trail de Vallada, amb dues distàncies, el trail de 20 kilòmetres amb 1120 de desnivell positiu i 9,3 kilòmetres amb 490 de positiu. Al trail va participar Vicente Martínez amb un temps de 2 hores 38 minuts, el lloc 41 de la general i el 3r de la seua categoria; i Vicenta Bañuls amb un temps de 3 hores 35 minuts, el lloc 157 de la general i la 1a de la seua categoria.

Al SprintTrail van córrer Miguel Angel de la Guia amb un temps d’1 hora 1 minut i el lloc 24 a la general, Pau Manzano amb 1 hora 10 minuts i el lloc 56 de la general. Miguel Llofriu amb un temps d’1 hora 12 minuts i el lloc 61 de la general i Shukri Bassoumi amb 1 hora 14 minuts i el lloc 76 de la general.

Finalment, l’Ultra Trail Guara-Sotomano, amb dos distàncies, l’ultra 102 kilòmetres amb 6100 de desnivell positiu i el trail de 38 kilòmetres amb 2000 de desnivell positiu. A l’ultra es va donar cita Fernando Català, que va fer un temps de 14 hores 55 minuts i amb una gran posició, va quedar 30 de la general. I al trail va estar Llorenç Sarrión, que va fer 4 hores 4 minuts i entrant a meta en la 5a posició de la general.

D’altra banda, corredors del CAX també van participar a la XXIX Volta a peu a la Pobla Llarga. La carrera tenia un recorregut de 7500 metres. El CAX va estar representat per 13 atletes que van gaudir de la prova: Àlex Giner, Pau Tormo, Adam Almirón, Amadeo Blanquer, Àlex Vidal, Toni Diaz, Sonia Gil, Concha García, José Luis Milán, Toni Ventura, José Varela, Ramón Ureña i Vicent Ortega.

També va tindre lloc la XXVI carrera pedestre Vila de Ayora, que constava de 7.500 metres i va comptar amb la participació de 294 corredors. Es van donar cita 13 integrants del CAX: Jordi Borredà, Víctor Valls, Toni García, Francesc Peiro, Silvia Sarrinó que va entrar la 168 de la general i 3ª en la seva categoria senior femení, Vicent Juan, Manolo Bono, Miguel Àngel de la Guia, Enrique Lluch, Rafael Simó i Nuria Simó. A les categories inferiors, Daniela Pallàs va quedar primera en la categoria de prebenjamins en una distància de 300 metres. Natalia Pallàs va quedar primera en benjamins de 500 metres. Daniela també va competir en aquesta modalitat i va aconseguir la tercera posició.

Finalment, 1000 corredors van participar en la XXXVI Volta peu a Carcaixent, que constava de 10000 metres. Van participar tres atletes del CAX: Juanjo Roselló, Juan Aparici i José M. Tomàs.