El Casal Jaume I de la Vall d’Albaida acull una tertúlia amb les candidatures

Des del Casal Jaume I de la Vall d’Albaida organitzem per tercera vegada consecutiva una tertúlia amb les candidatures que es presenten a les eleccions municipals d’Ontinyent. La iniciativa va nàixer l’any 2003, i va tornar a organitzar-se a les passades eleccions de 2007. La tertúlia d’enguany consolida una proposta que des del Casal considerem imprescindible per poder exercir el nostre dret al vot. La ciutadania té dret a conéixer quines són les apostes dels partits polítics que es presenten candidats a les eleccions municipals, i per això hem decidit facilitar-ho d’aquesta manera, atorgant l’opció d’escoltar de primera mà quines són les propostes dels diferents partits.

Així, el proper divendres 8 d’abril a les 20h tindrà lloc a la seu d’ACPV a la Vall d’Albaida, al Parc Mestre Ferrero, 19-20. la TERTÚLIA AMB LES CANDIDATURES. Els partits que han confirmat la seua assistència són:

• Centro Democrático Liberal (CDL), que encara no han pogut confirmar els representats que hi assistiran.
• Coalició Compromís (Compromís), amb Josep Francés i Franc Quesada.
• Esquerra Republicana (ERPV), amb Pere Vidal
• Esquerra Unida (EUPV), amv Paula Garcia i Vicent Guerola
• Gent d’Ontinyent (GdO), amb Toni Saquero
• Partit Socialista (PSPV-PSOE), qui tampoc ha pogut confirmar encara el nom de les persones que hi assistiran.

Tot i que tots els partits polítics que aspiren a governar l’Ajuntament han estat convidats, el Partit Popular ha estat l’únic que no s’ha manifestat davant la nostra invitació. Des del Casal lamentem que el PP no haja acceptat aquesta iniciativa que pretén informar la ciutadania.

A la tertúlia s’abordaran qüestions relacionades amb la llengua (requisit lingüístic, rètols i documents), la comunicació (TV3 i TVO), la cultura (programació cultural i espais culturals), la igualtat (violència de gènere, pla d’igualtat), la joventut (pressupostos i CLJO), el medi ambient (alta tensió i canalització del riu Clariano), l’educació (integració i llengua), i la sanitat (hospital).

Moderarà l’acte M.Àngels Moreno, coordinadora d’ACPV a la Vall d’Albaida.