El candidat socialista Toni Gaspar va participar ahir en un acte a Xàtiva

Toni Gaspar: “Em presente amb la voluntat de treballar i il·lusionar, hem de ser valents i que els militants decidisquen”

El candidat socialista a la secretaria general provincial va participar ahir en un acte a Xàtiva on va assegurar que “la província ha de ser un instrument ben afinat per a eixir al carrer i donar un gran concert”

El portaveu socialista en la Diputació de València i precandidat a la secretaria general del PSPV-PSOE a la província de València, Toni Gaspar, va participar ahir en un acte a Xàtiva on van assistir militants i representants municipals de la comarca de la Costera i la Canal de Navarrés. Durant el seu discurs, Gaspar va assegurar que ha presentat la seua candidatura “amb la voluntat de treballar i il·lusionar” i va reivindicar que “hem de ser valentes i que els militants d’aquest partit decidisquen”. D’aquesta manera, va recordar que si és elegit secretari general posarà en funcionament la fórmula d’elecció directa dels candidats a través “d’un militant, un vot” perquè, al seu judici, “és l’única manera d’il·lusionar i que tots siguem part de les decisions d’aquest partit”.

L’acte es va celebrar en la seu del PSPV-PSOE de Xàtiva i Gaspar va estar acompanyat pel diputat del grup socialista en la Diputació, Josep Lluís de la Piedad, i també va comptar amb la presència del portaveu de la localitat, Roger Cerdà, dels alcaldes de Chella, Pablo Seguí,la Font de la Figuera, Vicente Belda i la Granja de la Costera, Juan Carlos Garrido. Així, el precandidat socialista va poder intercanviar propostes i idees amb militants i delegats de localitats de la comarca.

En aquest sentit, va destacar la importància de “coordinar el missatge per a millorar i reforçar la nostra acció política” i va assenyalar que “la província ha de ser un instrument ben afinat per a eixir al carrer i donar un gran concert”.

Foto: Toni Gaspar, ahir a Xàtiva amb militants i dirigents socialistes de la comarca de La Costera i La Canal de Naverrés.