El Campus de Maria Pina de Genovés delecta a tots els participants

Aquesta setmana finalitza el campus que es disputa al pavelló de la localitat

Dins de la celebració del XX aniversari de la fundació del Club Bàsquet Genovés, el club ha tingut un premi extra. Maria Pina, una de les millors jugadores femenines que ha donat el bàsquet espanyol, ha desenvolupat el seu Campus d’estiu al Genovés.

Aquesta setmana finalitza el Campus, després d’estar tot el mes de juliol entrenant a xiquets i xiquetes d’entre 4 i 18 anys. Els joves han gaudit d’aquest esport amb un grup d’entrenadors i entrenadores de primer nivell i on el bàsquet ha estat el principal protagonista. “I més encara tenint el referent de Maria Pina, una jugadora internacional que a nivell esportiu, dins del seu palmarès podem anomenar ser campiona de lliga amb el Perfumerias Avenida de Salamanca, Campiona de la Supercopa, Internacional amb la selecció espanyola absoluta, i en totes les seleccions en categories de formació, campiona d’Europa Sub20…”, afirmen des del club.

A més, recalquen que es troben “molt agraïts a una jugadora com Maria Pina per optar pel Genovés com a seu del Campus que porta el seu nom, és un luxe que al nostre poble es puga fer un campus com aquest on tots els participants s’han beneficiat dels coneixements que ha pogut aportar. De segur que el club es beneficiarà d’aquestes setmanes”.

D’altra banda, Maria Pina destacava que “la meua ambició és donar el màxim a tots els xiquets i xiquetes que s’apunten en tots els sentits, les millors persones, els millors entrenadors, la millor roba, les millors activitats, el millor de tot. He programat els entrenaments junt a entrenadors de confiança perquè el que si que pretenc és que el campus de Maria Pina siga senyal d’objectius, treball i evolució esportiva sempre. El poble, la gent i el club ens han tractat meravellosament per la qual cosa estaria encantada de repetir el proper any. I per això sols puc agrair de cor l’ajuda i tot el que m’han donat els entrenadors del campus, així com el club bàsquet Genovés i sobretot la confiança dels pares dels jugadors inscrits en el Campus”.

També per part des de l’Ajuntament del Genovés, es mostraven satisfets de què “el Pavelló del Genovés puga oferir aquesta activitat de bàsquet als xiquets i xiquetes del poble. L’ajuntament sempre estarà dispost a facilitar que es porten a terme activitats com aquestes al nostre poble i ajudar als clubs en aquest sentit”.