El Campus d’Ontinyent cobreix el 100% de les places d’ADE i arriba als 700 estudiants

És la primera vegada que un grau d’Economia aconsegueix omplir a Ontinyent

El Campus d’Ontinyent ha cobert el 100% de les places de matriculació al seu nou grau d’ADE (Administració i Direcció d’Empreses) quedant fins i tot persones en llista d’espera. D’aquesta manera, i comptant amb ela alumnes d’altres graus de la Facultat d’Economia (Finances i Comptabilitat i l’últim curs d’Empresarials) els alumnes de Magisteri i els d’Unimajors, que també han cobert totes les places de que disposaven, el Campus Ontinyentí comptarà amb més de 700 estudiants d’ofertes formatives de la Universitat de València a la ciutat. Del total de 13 graus d’ADE que ofereixen les universitats valencianes 8 han completat al 100% l’oferta, mentre que no han aconseguit omplir tota la quota l’UPV d’Alcoi, la Universitat d’Alacant, la Florida, l’ESIC i EDEM.

El President de la Fundació Campus Ontinyent i Alcalde de la ciutat, Jorge Rodríguez, ha recordat que es tracta de la primera vegada en què un grau d’Economia aconsegueix omplir a la capital de La Vall d’Albaida, una dada que ha valorat com “una mostra més de què el treball que realitzen la Fundació i la Universitat de València (UV) per fer de la nostra una veritable ciutat universitària van en la línia correcta”, destacava. Cal recordar que en la decisió d’implantar ADE a Ontinyent van tenir gran incidència la implicació de la Fundació Campus Ontinyent, que va quedar palesa en les gestions realitzades per Jorge Rodríguez com a President de la Fundació, després de comprovar-se amb un estudi sobre 500 estudiants de cicles superiors i batxillerats que les dues carreres més demandades eren ADE i Mestre d’Educació Infantil.

El Delegat del Rector per a l’Extensió de la Universitat de València a Ontinyent, José Pla Barber, ha valorat molt positivament els resultats d’esta primera matriculació d’ADE a la capital de la Vall d’Albaida, que ratifica la demanda existent “i també la projecció de la Universitat de València a Ontinyent, i la necessitat de la construcció del nou aulari”. Barber ha informat que per al pròxim curs es pretén oferir per al grau d’ADE un certificat d’International Management, i un diploma en col·laboració amb COEVAL sobre gestió de PIMES, així com la intenció d’oferir també el grau d’Educació Física.

A l’impuls a les noves titulacions i a la construcció del nou Edifici Universitari junt a l’antic col·legi Lluís Vives s’ha d’afegir el treball de la Fundació Campus Ontinyent en iniciatives com iniciatives com “Ociversitari”, les beques atorgades per estudiar anglès a Dublin, la Universitat d’Hivern, l’exposició dels 50 anys del llibre “Nosaltres els Valencians” o l’acord de col·laboració amb la UV per redactar el projecte museístic del Museu Textil, conseqüència “d’una aposta decidida i manifesta” per convertir i consolidar Ontinyent com a ciutat universitària.