El Camí de la Moneda d’Ontinyent s’obri al tràfic

La coordinació entre l’empresa i l’Ajuntament ha estat clau per tal d’obrir el camí 15 dies abans del previst

El Camí de la Moneda d’Ontinyent s’obrirà al tràfic aquest dissabte, quinze dies abans del que estava previst que acabaren les obres. L’empresa adjudicatària de l’obra, Construcciones Francés, ha confirmat que demà, divendres, es procedirà a l’asfaltat del tram que comprèn l’avinguda de Sant Francesc fins l’encreuament amb el Camí de la Verònica, i que afecta a l’accés a l’ermita de Santa Anna o el Col·legi La Concepció.

Des del Govern d’Ontinyent han ressaltat que malgrat les fortes pluges del cap de setmana, les obres han continuat a bon ritme i han agraït a l’empresa la seua predisposició a accelerar al màxim els treballs: “Érem conscients que es tractava d’una obra incòmoda per als veïns i que des del primer moment pensàvem que el millor itinerari alternatiu que podíem donar-los era avançar l’acabament de les obres”, ha explicat la regidora de Territori, Rebeca Torró, qui ha explicat que “la coordinació entre l’empresa i l’Ajuntament ha estat clau per tal de portar endavant i en un temps rècord una obra d’estes característiques”, ha afegit.

La coordinadora de l’àrea ha volgut destacar “la comprensió de la gran majoria dels veïns afectats per les obres”, recordant que “el Govern d’Ontinyent, des del primer moment i contra el criteri de l’anterior equip de govern del PP, pensàvem que estes obres no eren prioritàries però que, malgrat tot, havien de fer-se per no perdre vora un milió d’euros de subvenció”.

El regidor d’Obres, Manuel Cuesta, al respecte de l’actuacó ha explicat que “s’han canviat les canonades fluvials i fecals, al mateix temps, també s’han canviat les canonades d’aigua potable i s’ha instal·lat el gas ciutat que aplegarà a moltes casetes”. Cuesta ha explicat que l’asfaltat del camí, segons l’empresa, començarà a primera hora del matí i que els treballs s’allargaran durant tot el dia fins que l’actuació estiga acabada: “els veïns de la zona podran transitar ja durant el cap de setmana, acabant així amb setmanes de molèsties”, ha destacat.