El C.O. La Costera Xàtiva organitza un campionat de Boccia en Navarrés

El IES Francesc Gil col·labora amb el seu alumnat com a voluntaris de l’encontre

El passat divendres 18 de novembre el C.O. La Costera junt a la Coordinadora de Centres Ocupacionals i amb la col·laboració de l’Ajuntament de Navarrés i l‘IES Francesc Gil d’aquesta localitat, organitzaren un encontre de Boccia en el que van participar 32 esportistes de diversos centres ocupacionals.

Encontre que va començar a les 11.00 del matí i on es van disputar partides de vàries modalitats d’aquest esport: canaleta, manual i bowling-boccia. Bon ambient degut en part a la col·laboració del IES Francesc Gil, el qual va omplir les graderies del pavelló per veure un esport poc convencional en la nostra societat però que intenta obrir-se pas i donar-se a conèixer.

Segons la directora del C.O. La Costera, Amor Amorós, “aquest és un dels objectius a l’hora d’organitzar encontres com aquestos. Apart d’oferir la competició a les pròpies persones amb discapacitat, donar a conèixer a diferents col·lectius de la població que aquest tipus de persones també hi poden fer esport . En aquest cas ho em fet amb alumnes de batxillerat, els quals ens han ajudat com a voluntaris en el desenvolupament de l’encontre de boccia. Per aquest motiu el felicitar-los i agrair-los el bon comportament i l’excel·lent predisposició que han mostrat des d’un principi, tant els propis alumnes com els càrrecs directius del centre educatiu”.

Per altra part, la directora expressava també “el seu agraïment a l’Ajuntament de Navarrés per les seues facilitats per poder portar a terme aquesta competició”.

Pel que fa referència a la vessant esportiva, aquest ha estat el primer encontre que es disputa dels tres que realitzaran al llarg de l’any. Navarrés, Utiel i València seran les tres poblacions on es celebraran aquesta temporada els encontres de boccia i en els quals hi participarà el C.O. La Costera de Xàtiva.