El C.B Genovés s’enfrontarà al Spartag de Praga en el IXé Torneig Nacional Aleví de Minibàsquet

Tres jugadors del Genovés jugaran amb el València B.C. aquest torneig

Com ja es va publicar setmanes abans, els propers 24, 25 i 26 de juny, al Pavelló Municipal del Genovés, el C.B. Genovés albergarà el IXé Torneig Nacional Aleví de Minibàsquet, que aquest any tindrà la particularitat de convertir-se per tercera vegada en Torneig Internacional, després de la participació del BCM Ostrava el passat mes de febrer i del F.C. Barrerirense de Portugal l’any 2005.

Després del sorteig dels grups i de la publicació del calendari i horaris dels partits, el C.B. Genovés , ha quedat enquadrat en el grup on també hi participa l’Spartag de Praga, que junt al C.B. Cornellà formaran el grup A d’aquest campionat. Per la seva part, en el grup B competiran el València B.C., el DKV Joventut i el Unicaja de Màlaga.

Tots dos grups jugaran entre ells ,en la jornada de dissabte, per configurar l’ordre classificatori per als partits del diumenge, on està previst que la final es dispute a les 12 del migdia entre els dos campions de cada grup.

Per la seva part, el València B.C. jugarà per novena vegada consecutiva el torenig del Genovés, que junt al Joventut de Badalona i al propi C.B: Genovés són els tres equips que no han deixat de participar mai en aquest campionat. No obstant, el València B.C. presenta una novetat aquest any i és que per primera vegada competirà amb tres jugadors, que a principi de temporada jugaven en el C.B. Genovés, es tracta d ’Esther Tormo, Xavi Soler i Alberto Villanueva que des de principi d’any ho fan en les files de l’aleví A del València B.C. i farà que es puguen enfrontar als seus compnys de club de tota la vida.

Hi ha suficients motius per vindre a veure el millor bàsquet estatal i internacional de la categoria, i a més, si tenim en compte tots els precedents d’anys anteriors. Des del propi C.B. Genovés, es comentava que “al nostre torneig, han competit jugadors com Josep Franch, José Simeon, Victor Claver, Pere Tomàs, Quim Colom, Radovan Kouril, Àlbert Ventura, Albert Homs, Pablo Aguilar…, que ja triomfen en l’ACB amb els seus respectius equips. És una bona oportunitat per veure els inicis d’aquestos jugaodors, i més veure’ls en el Pavelló del Genovés, competint al màxim nivell i amb equips de la categoria dels que venen en aquesta nova edició del nostre torneig. Creguem que és una bona oportunitat per a que tots els aficionats al bàsquet passen pel pavelló del Genovés per veure el millor bàsquet aleví”

GRUP A: C.B. CORNELLÀ, C.B. GENOVÉS, SPARTA DE PRAGA
GRUP B: DKV JOVENTUT, VALÈNCIA B.C., UNICAJA MÀLAGA

DIVENDRES 24 DE JUNY DE 2011

 • 21’00 hores – Presentació del Torneig al Museu de la Pilota
 • 21’30 hores – Refrigeri al carrer

DISSABTE 25 DE JUNY DE 2011

 • 9’30 hores C.B. Genovés– Sparta de Praga
 • 11’00 hores DKV Joventut – Unicaja Màlaga
 • 12’30 hores C.B. Genovés – C.B. Cornellà
 • 16’30 hores València B.C.–Unicaja Màlaga
 • 18’00 hores Sparta de Praga – C.B. Cornellà
 • 19’30 hores València B.C.– DKV Joventut

DIUMENGE 26 DE JUNY DE 2011

 • 9’00 hores 3r Grup A – 3r Grup B
 • 10’30 hores 3r i 4t lloc (2n Grup A – 2n Grup B)
 • 12’00 hores FINAL (1r Grup A – 1r Grup B)
 • 13’30 hores – Lliurament de Premis
 • 14’00 hores – Comiat

Club Bàsquet Genovés.
“Si demanem il·lusió, donem estima. Tots tenim l’obligació d’anar més enllà del simple ensenyar un joc o un esport. Ensenyem a estimar el bàsquet, formem jugadors que vagen per la vida pressumint de ser-ho. Aleshores els sacrificis per jugar deixaran de ser-ho”.(J.A. Del Río)