El C.B. Genovés presentarà als seus equips el proper dissabte 26 de novembre

L’acte començarà a les 17.45 hores la Pavelló Municipal del Genovés

El C.B. Genovés celebrarà aquest cap de setmana la presentació del club en un acte que reunirà a tots els jugadors dels diferents equips. Els Babis, Pre-benjamins, Benjamins, Alevins, Infantils, Cadets, Júniors i Séniors desfilaran per mostrar al poble aquest grup de jugadors que setmana rere setmana mostren el nom del club i del poble per tot arreu.

D’Una nova temporada en la que gràcies a l’esforç de tots han aconseguit reunir 9 equips, el que suposa un gran èxit per a una població com la del Genovés. Des del club, al principi de temporada es comentava que «els objectius de la temporada ja els hem aconseguit. No és fàcil tancar en equips en un moment en el que altres esports acaparen la gran majoria de jugadors. No obstant, tenim la sort de que al nostre costat sempre hi ha un grup de gent recolzant-nos i que amb la seua ajuda podem parlar, ja per dinovena vegada de que el club ha complit els seus objectius».

L’acte començarà a les 17.30 hores amb una xicoteta projecció que donarà pas a la presentació de tots els equips del club. A més, han confirmat la seua presencià alguns del jugadors que en altres temporades han vestit la camiseta del club i que a hores d’ara continuen jugant en altres equips com pot ser el Ros Casares València o el València B.C. L’acte estarà conduït per el nostre speaker Pasqual, qui, ja en anteriors presentacions ha esta al nostre costat a l’igual que ho porta fent amb els 17 tornejos que el club ha organitzat.
La vesprada conclourà, a les 19.15 en un partit de lliga regular entre el Sénior A del C.B. Genovés i el CSA Carcaixent corresponent al grup C de la lliga Preferent. Partit en el que aquest equip intentarà mantindre la seua imbatibilitat i continuar siguen el líder de la categoria. De segur que els jugadors de l’equip intentaran aconseguir la victòria i dedicar-se-la al seu entrenador per la seua recent paternitat.