El C.B Genovés presenta el 9é Torneig Nacional Aleví de minibàsquet

DKV Joventut Badalona, Power Electronics València B.C., C. Delfos. Cornellà, C.B. Unicaja Màlaga, Spartag de Praga i C.B. Genovés disputaran aquest torneig el 24, 25 i 26 de juny

Els propers 24, 25 i 26 de juny, al Pavelló Municipal del Genovés el C.B. Genovés junt a l’Escola de Bàsquet del mateix club oferiran, de nou, un altre torneig de bàsquet amb els millors equips alevins de tot l’estat. Una nova edició que ja compta amb 9 tornejos d’aquesta categoria que aquest com a novetat torna a adjudcar-se el cartell d’internacional amb la presència de l’equip txec del Spartag de Praga. Aquestos 9 tornejos i 8 del que organitzen pel mes de febrer-març en categoria cadet sumen ja una xifra que en certa manera provoca vertigen, sobretot després de veure els equips i jugadors que han participat en els esmentats tornejos . No és fàcil portar a terme esdeveniments com aquestos, i més en els temps en els que ens trobem, però el C.B. Genovés no vol deixar d’oferir aquestes competicions als jugadors del seu club. Per aquestos campionats alevins han passat equips com C.B. Saragossa, Akasvayu Girona, Easo Sant Sebastià, Joventut de Badalona, Real Madrid, Ros Casares, Unelco Tnerife,Barreirense de Portugal, Pamesa València, C.B. Cornellà, Estudiantes de Madrid, C.B. Llíria, Gandia Bàsquet, C.B. Alginet, Meridiano Alacant i el propi C.B. Genovés.

Aquesta nova edició que conformarà el IX Torneig Nacional Aleví de Minibàsquet del Genovés comptarà amb la participació dels equips del València B.C., DKV Joventut de Badalona, Unicaja Màlaga, C.B. Cornellà i per primera vegada l’equip txec del Spartag de Praga, que junt al propi C.B. Genovés disputaran un campionat que proporcionarà una bona oportunitat per veure de nou, i al Genovés, el millor bàsquet de la categoria. La presentació del mateix es farà el proper divendres 24 de juny al Museu de la Pilota i les competicions seran durant tot el dissabte del dia següent on es definiran els creuaments finals per a que es disputen el diumenge 26, on la final està prevista que a les 12.00 h.

La propia organitació es mostrava molt satisfeta de poder oferir una nova edició d’aquest torneig ja que “malgrat les dificultats en que ens hem trobat, no hem deixat d’esforçar-nos per poder estar parlant duna nova eidició i una vegada més amb els millors equips de la categoria. No ha estat gens fàcil configurar el cartell del torneig, degut al calendari cada cop més apretat que proposen totes les federacions. No obstant, Joventut, Unicaja, València, C.B. Cornellà, són dels millors equips alevins que ens podem trobar i ara els podrem veure en el nostre pavelló. Per la seva part el Spartag de Praga està considerat un dels millors equips txecs de la categoria, que després de vuere els seus compatriotes de l’Pstrava en la passada edició del torneig cadet, de segur que serà un bon alicient per venir a veure minibàsquet al Genovés. Les edicions anteriors ens confirmen que aquest tipus de campionats són una festa del bàsquet i així ho volem mostrar, per això convidem a tots els que estimen el bàsquet i l’esport en general a que passen per el pavelló el darrer cap de setmana de juny”.

D’aquesta manera, i un altre any, el C.B. Genovés i l’Escola de Bàsquet continuen en la promoció del bàsquet entre els més menuts