El C.B. Genovés organitza la final a quatre en categoria aleví de la província de València

Serà els dies 11 i 12 de juny

Serà els dies 11 i 12 de juny i la disputaran el València B.C., Gandia Bàsquet, N.B. Xàtiva i El drac de Torrent.El dissabte 11 i el diumenge 12 de juny, el C.B: Genovés organitzarà la final a quatre en categoria aleví de la província de València.

Després d’estar competint tota la temporada en els seus respectius grups i de passar les eliminatòries de quarts de final, els equips que s’han classificat per a jugar aquesta fase final han sigut els equips del València B.C.,el N.B. Xàtiva, el Gandia Bàsquet i el Drac de Torrent.

Les semifinals es disputaran el dissabte de matí i enfrontarà a les 10 hores al N.B. Xàtiva i al Drac de Torrent, després a les 12 del mig dia es jugarà la segona semifinal que disputaran el València B.C i el Gandia Bàsquet
Els que equips que guanyen aquestes dues semifinals disputaran la final que es cel·lebrarà el diumenge 12 de juny. Prèviament s’haurà jugat el partit pel tercer i quart lloc entre els dos equips que no hagen aconseguit la victòria en els partits de semifinals. Tots els partits es jugaran al pavelló municipal del Genovés.

D’Aquesta final a quatre determinarà el campió provincial en categoria aleví i ho farà per primera vegada al Genovés, com a preàmbul del torneig aleví que es jugarà el darrer cap de setmana de juny.
Per a la gent del Genovés i els components de l’escola de bàsquet d’aquesta localitat tindrà l’ali-cient de veure a tres jugadors que a principi de temporada jugaven en les files de l’equip aleví del C.B. Genovés. Aquestos tres jugadors, Esther Tormo, Xavi Soler i Alberto Villanueva formen part de l’equip del València B.C. que juga la segona de les semifinals.