El C.B. Cornellà guanya la final al DKV Joventut en el IXé Torneig Aleví de Minibàsquet de Genovés

El tercer lloc va ser per València B.C. que es va imposar al Spartag de Praga.

El Cornellà va disputar la final del IX Torneig Nacional Aleví de Minibàsquet davant el DKV Joventut després de que tots dos quedaren com a primers dels seus respectius grups. El Joventut en la jornada del dissabte es va imposar al València B.C. i al Unicaja Màlaga i el Cornellà va fer el mateix davant el C.B. Genovés i el Spartag de Praga.

Era la final esperada després d’enfrontar-se en semifinals en el Campionat de Catalunya, en la que va ser la final avançada d’aquesta competició. Per tant, El Genovés reviuria a la final del seu torneig aquella final que no es va disputar al Campionat de Catalunya.. D’aquesta manera, al Pavelló del Genovés s’ha disputat una autèntica final del campionat de Catalunya en Minibàsquet. I tant si cap, perque la final que van disputar tots dos va ser un autèntic espectacle. Són nou tornejos de minibàsquet els que ha organitzat el C.B. Genovés i la final d’aqeust any ha tornat a donar-nos un dels millors moments de bàsquet en categoria aleví qu es recorden.. Partit molt igualat, amb un ritme molt ràpid i que fins el darrer periode no es va decidir. “El Cornellà s’ha emportat el torneig, però la final ha estat un autèntic espectacle, qualsevol dels dos equips han jugat un partit mereixedor de quedar com a campions” es desa des del C.B. Genovés. El resultat final va ser de 75-68 per al C.B. Cornellà  que d’aquesta manera torna a guanyar el Torneig del Genovés després de varis anys de domini dels de BAdalona. A banda, Raimon Carrasco, jugador dels de Cornellà es va emportar el trofeu com a millor jugador del Campionat.

Destacar també que ha estat el primer any que tres jugadors del C.B. Genovés disputaven el torneig en un altre equip. Esther Tormo, Xavi Soler i Alberto Villanueva formaven part del planter del València B.C. tenint tots tres una actuació destacada, sobretot en el partit davant l’Unicaja Màlaga que els va donar la classificació per disputar el partit pel trecer i quart lloc.

València B.C., Spartag de Praga, Unicaja Màlaga  i C.B. Genovés completen la classificació en aquest torneig. Torneig que ha tornat a oferir a la gent de la nostra comarca el millor bàsquet en categoria aleví, a més de comptar amb un equip Txec, el qual li ha donat, si cap, un plus de qualitat. “No és fàcil portar endavant tornejos com aquestos, tot el contrari, però la dedicació de tantes persones fa que en el 2011 es porten 9 tornejos en categoria aleví i 8 en categoria cadet. A més si li afegim la particularitat dels nostres tornejos que li dóna Pasqual en la seua animació fa que tots els equips ens demanen tornar l’any següent. Per tant, des del club agrair a Pasqual i a tots els que han fet possible aquest torneig, als entrenadors i jugadors dels diferents equips per la seua col·laboració i a tantes i tantes persones que desinterssadament, i des de l’anonimat ajuden a que any rere any parlem d’una nova edició del torneig”

C.B. Genovés