El Boston Brass ofereix una Master Class de bades per a tots els alumnes d’escoles musicals de la Costera

Serà este dissabte 3 de juliol a l’espai Cultural de La Nova, en Xàtiva
nueva_boston-brass

* El diuemenge faran un concert extraordinari al Centre Cultural Calixt III de Canals

El dissabte 3 de juliol, dintre de la campanya d’Activitats Comarcals de la Federació de Societats Musicals de la Comunitat Valenciana, el Boston Brass oferirà una Master Class a l’Espai Cultural de La Nova, a partir de les 11 del matí. Entrada lliure per a totos els alumnes de les escoles de música de la comarca.

El diumenge 4, amb motiu de la celebració del Vé Aniversari de SANGANXA, el Boston Brass oferirà un extraordinari concert al centreCultural Calixt III, a les 20:30 hores.

Durant gairebé 25 anys, el Boston Brass ha treballat per a establir noves pautes en el món de la música. Des d’arranjaments de música clàssica, passant per estàndards de jazz i el millor repertori original per a quintet de metalls. L’enseble tracta els temes amb humor i personalitat, per a divertir al públic des de la formalitat clàssica a música més moderna. La filosofia de Boston Brass és interpretar una selecció de diferents estils musicals d’una manera amena, divertida i propera al públic.

Amb més de 100 actuacions a l’any, el Boston Brass ha actuat en 21 països i ha realitzat màster class en les millors escoles i universitats de música com la Eastamn School of Music, University of North Texas, Royal Academy of Music a Londres, Universitat Nacional deSingapore o la Mahidol University de Bangkok.

Des de 2006, el Boston Brass és “Artist Educational Ambassador” per al fabricant d’isntruments musicals JUPITER

Els seus membre són: Chris Castellanos (Trompa); Jeff Conner i Jose Sibaja (Trompetes); Lance LaDuke (Trombó i Bombardí) i Andrew Hitz (Tuba)

Entrades a la venda en Sanganxa en horari habitual o en taquilla el dia de l’actuació. Preu: 5 €