El Bloc Jove de Xàtiva participa en el 8é congrés amb el lema ‘Més compromís, Més participació’

Gallego: “hem plantejat aquest 8é congrés per tal que siga obert, i volem donar ferramentes a la gent per tal que participe i opine.”

El BLOC JOVE de Xàtiva anima els joves de la comarca de La Costera a participar del nou disseny del congrés del BLOC JOVE, per caminar cap a una consolidació del projecte de Compromís. Hem llençat el missatge comarca per comarca perquè hem de donar l’oportunitat a tots els joves del país i esta comarca també és important.

La comarca de la Costera s’ha caracteritzat per tenir una joventut molt compromesa amb el nostre territori. I el Bloc Jove vol que el jovent participe, ja siga militant o simpatitzant; des de la web: http://www.mescompromis.com/. Els joves de Compromís obrin els seu congrés a tots aquells que estiguen disposats assabentar-se del seu projecte i ser part d’ell. En paraules de Reis Gallego, secretària local del BLOC Jove i membre de la COC (Comissió d’Organització de Congrés), “des del primer dia en que vam començar a plantejar l’organització del VIIIé Congrés vam veure la necessitat de fer-lo obert i donar a la gent ferramentes per a que opine i ens comunique quin Bloc Jove vol, ens caracteritzem del treball de baix cap a dalt, volem fer-ho bé i demostrar que és pot fer política d’una altra manera”. Reis Gallego es mostra il·lusionada perquè els joves de Xàtiva també responguen a la crida que s’està fent arreu del País.