El Bloc denuncia que l’Ajuntament de Xàtiva es va gastar més de 5000€ en un vídeo de quinze minuts de la ciutat de l’esport

Garcia Terol: “el vídeo només ha servit, que tinguem constància, per a projectar-se en la gal·la de les beques esportives”

En la passada comissió sociocultural, els representants dels diferents grups polítics van poder visionar, a proposta de BLOC-Compromís, el vídeo de quinze minuts que el Consell Esportiu va encomanar al principi de les obres de construcció de la Ciutat de l’Esport. El seu cost, de 5192 euros, constava en l’acta d’una junta de govern local, i pel seu contingut va preguntar la portaveu de BLOC-Compromís, Cristina Suñer, en el ple de l’Ajuntament del mes d’octubre. Posteriorment, el grup va demanar la factura corresponent, que es va poder veure en la comissió d’hisenda, factura que contenia detalladament el cost de cada part de la gravació. Aquest vídeo, de quinze minuts de durada, conté gravacions de les diferents activitats dels clubs esportius de la ciutat i de les escoles esportives (amb un cost de 650 euros i 750 euros, respectivament) i també, diferents presses de la Ciutat Esportiva en diferents moments de la seua construcció, amb un cost de 1500 euros. La postproducció, la projecció i l’IVA fan augmentar el cost fins els 5192 euros.

Per al regidor de BLOC-Compromís a l’Ajuntament de Xàtiva, Joanjo Garcia Terol, “el vídeo és una mostra més de com es gasta els diners aquest equip de govern: a més del cost desmesurat de la Ciutat de l’Esport, el seu elevat cost de manteniment, que ara han de pagar tots els ciutadans, el degoteig de gastos per a suplir les deficiències i les factures que arriben de la inauguració fastuosa, ara hem pogut saber que, no sabem amb quina intenció, es van gastar més de cinc mil euros gravant tot el procés de construcció i lligant-ho a activitats dels clubs esportius, per a acabar projectant-ho, que sapiem, només en la gal·la de lliurament de les beques esportives. O bé van tindre la fantàstica idea de gastar els diners de les xativines i els xativins gravant la construcció de la seua obra fastuosa i després no han sabut què fer amb aquesta gravació, o tenien altres intencions que desconeixem. Siga quina siga la resposta, si el vídeo era per a la gal·la de les beques esportives, podrien haver destinat els diners a augmentar les beques i no a fer promoció electoralista de les seues obres. I ara són els que demanen ‘contenció en la despesa’ i ‘no gastar més del que es té’.”