El BLOC denuncia que l’Ajuntament contracta una arquitecta de forma encoberta

També ha denunciat que el curset de protocol celebrat recentment s’ha donat el certificat d’assistència a treballadors afins només per anar a signar

El BLOC de Xàtiva ha denunciat que l’ajuntament del PP ha contractat una arquitecta de forma encoberta, la qual es troba treballant en el departament d’obres. Després d’haver observat que aquesta arquitecta ocupava una taula en el nomenat departament, la portaveu del BLOC a l’Ajuntament va preguntar en la comissió de règim interior al regidor delegat de personal per ella, el qual li va dir que no tenia constància de la seua contractació per part de l’ajuntament. Després també va fer la pregunta en la comissió de Foment, per ser responsable aquesta comissió del departament d’obres i se li va contestar que era una treballadora autònoma a la que se li encomanaven una sèrie de tasques. Per a la regidora nacionalista “es tracta d’una persona que utilitza els recursos de l’ajuntament i ocupa una taula, i de fet fa les tasques que li encomanen els seus superiors, per tant és una treballadora que ha sigut contractada sense passar pel departament de personal, traure a oferta pública cap plaça ni donar compte a cap òrgan de govern de l’ajuntament. És un més dels casos que podem veure repetidament entre els treballadors contractats pel PP, amb un favoritisme escandalós, i sense passar per les vies adients. Aquests senyors es dediquen a contractar a qui volen, posen a dit a qui volen i després, si cal, els fan fixos.”

També s’ha denunciat des del BLOC que en un curset de protocol celebrat recentment s’ha donat el certificat d’assistència a treballadors de l’ajuntament afins al PP només per anar a signar, sense haver complit les hores. Per a Suñer, “cada vegada més el PP confundeix l’administració pública amb el seu negoci, contracta qui vol, fa fix a qui vol i creu que tots els funcionaris han de ser de la seua corda. Des del BLOC creiem que l’administració ha de tindre més independència respecte al partit de torn, i donada la nul·la disposició del PP a canviar de criteri, i a voler continuar controlant-ho tot, es veu cada dia més necessari el fi de les majories absolutes, que estem ben segurs que no tardarà molt a produir-se.”