El BLOC demana millores per als passatgers afectats per l’Ave en Montesa, Vallada i Moixent

Un autobús enllaça estes estacions amb L’Alcúdia de Crespins
montesa-estacion-renfe

Es preveu que mentres duren les obres de l’AVE, els autobusos substituiran als trens de rodalia des de L’Alcúdia de Crespins fins Moixent. El BLOC proposa que s’amplie el servici fins La Font de la Figuera i s’ajuste l’horari per poder fer el transbordament a L’Alcúdia.

Des de el passat dimarts 2 de març, RENFE s’ha vist obligada a cobrir l’horari de trens de Moixent, Vallada i Montesa amb autobusos que connecten fins L’Alcúdia de Crespins. Però els passatgers es queixen de que mentres no s’adapte l’horari dels pobles afectats a l’itinerari de l’autobús, és difícil realitzar puntualment el transbordament per viatjar fins Xàtiva i València.

Els membres de l’executiva comarcal del BLOC, Vicent Muñoz i Otili Ortiz, que a més a més, son regidors a La Font de la Figuera i Montesa respectivament, consideren que els autobusos que substitueixen als trens, tenen que eixir i tornar fins La Font de la Figuera, per evitar així que els passatgers de este poble es tinguen que desplaçar en cotxe particular fins l’estació de Moixent.

Els edils també opinen que a Vallada i Montesa els autobusos de RENFE deurien anar fins la parada habitual del bus dins del casc urbà, per així evitar desplaçar-se fins les estacions apartades dels dos pobles. Amb estes mesures i la publicació per als pobles afectats de nous horaris que s’ajusten al itinerari proposat per poder aplegar alhora a l’estació de L’Alcúdia de Crespins – Canals, el regidors nacionalistes consideren que el servici que ofereix RENFE milloraria en comoditat i augmentaria el nombre de viatgers.

Els regidors del BLOC tenen previst contactar amb la gerència de Rodalies de RENFE a València, per traslladar-li les propostes de millora comentades.