El BLOC demana el rescat de la concessió de la piscina Murta

Cristina SúñerSuñer: “els xativins i xativines no podem gastar-nos més de 50.000 euros remodelant uns vestuaris que gestiona una empresa privada”
El BLOC de Xàtiva ha demanat al govern municipal el rescat de la concessió de l’hotel i la piscina Murta després que la junta de govern local aprovara en la sessió del 8 de juny l’adjudicació de les obres de remodelació dels vestuaris de la piscina Murta per 47 413 euros més IVA a Sarri-Hogar. Segons Cristina Suñer, portaveu del BLOC a l’ajuntament de Xàtiva, “els xativins i xativines no podem estar gastant-nos diners en una infraestructura que gestiona una empresa privada que no ha fet les obres de manteniment que li corresponien. De la mateixa manera es va remodelar la piscina quan ja estava en condicions pèssimes i es va donar la concessió sense cap contrapartida per part de l’empresa, a la qual ara no se li demanarà diners per haver deixat que els vestuaris deixaren d’estar dignes per al seu ús, com ja va denunciar el BLOC l’estiu passat. La imprevisió de l’equip de govern arriba al límit que s’adjudiquen les obres una setmana abans de l’obertura de la piscina per a la temporada d’estiu. Des del BLOC pensem si l’ajuntament ha de remodelar una i una altra vegada la piscina dels seus propis diners, és millor que rescate la concessió, que es gestione públicament i que les institucions decidesquen les tarifes de l’única piscina de propietat municipal, que ara per ara té la ciutat. Per tot açò, impugnarem l’acord de la junta de govern local, per tal que la ciutadania no es gaste cap euro en la piscina mentre no siga de gestió pública.”
Suñer creu que “tot açò dóna mostra del poc interés que té el govern del PP per l’esport i l’oci. Mentre altres ciutats tenen poliesportius, piscines cobertes municipals i una oferta diversificada d’instal·lacions, ací hem hagut d’esperar a que el poliesportiu ‘les Pereres’ es tornara inservible per tal que es reformara, amb uns criteris més que discutibles; hem perdut una piscina olímpica, que podria haver servit per construir una piscina coberta i ara resulta que hem de subvencionar el negoci d’un particular que no ha sabut mantindre el que ha quedat d’unes instal·lacions que podrien ser emblemàtiques per a la ciutat, per les dimensions i per la seua situació.”