El Bloc de Xàtiva presenta la llista per a les eleccions

La llista que presenta el BLOC – Coalició Compromís a Xàtiva està formada per dones i homes compromesos amb la seua ciutat, combina experiència en la gestió i en la política amb persones joves i emprenedores, a més dels que s’incorporen per primera vegada a la llista amb molta il·lusió. En ella tenen la mateixa importància les dones i els homes i està feta de forma que no sols siga igual el nombre d’homes i dones en la llista, sinò que el grup polític que es forme després de les eleccions estiga sempre, i en tot cas, equilibrat.

1. Cristina Suñer i Tormo: Ha sigut portaveu del BLOC a l’Ajuntament de Xàtiva els últims huit anys. És advocada de professió, i a més de l’experiència a l’ajuntament, porta molts anys en política, ha sigut membre de l’executiva nacional del BLOC i candidata a les Corts.

2. Joanjo Garcia i Terol: és secretari local del BLOC de Xàtiva i porta dos anys com a regidor a l’Ajuntament. És militant del BLOC des de fa més de deu anys i ha ocupat diversos càrrecs. En l’aspecte professional, és professor de secundària a l’Institut ‘Josep de Ribera’.

3. Maite Díaz i Montagud: és membre de l’executiva comarcal del BLOC, i porta més de set anys com a militant en el col·lectiu de Xàtiva. Els últims anys ha sigut la representant del BLOC en el consell de la dona. És impressora d’arts gràfiques i actualment estudia Treball Social en la UNED de Xàtiva.

4. Josep Tomás i Almiñana: És treballador de l’ADIF, ha participat i participa en diverses associacions de la ciutat, i en aquests moments e?s president de l’Escola de Danses de Xa?tiva.

5. Empar Penadés i Estrela: És llicenciada en Farmàcia i professora del Centre Integrat de Formació Professional ‘La Costera’ de Xàtiva. Ha sigut membre de diverses associacions culturals.

6. Salvador Moscardó i Bataller: És Graduat Social i treballa com administratiu en l’Hospital Lluís Alcanyís de la nostra ciutat. Porta molts anys militant en el BLOC i ha sigut regidor d’aquesta formació amb responsabilitats de govern en la veïna població de Manuel.

7. Loles Barberà i Baraza: És llicenciada en Ciències Econòmiques dedicada professionalment al món de l’empresa privada. Ha participat en les llistes electorals del BLOC des de fa setze anys.

8. Jordi Gimeno i Marzal: És llicenciat en Dret i treballa com a tècnic de prevenció de riscos laborals. Ha sigut secretari comarcal del BLOC JOVE de la Costera i va ser membre de la permanent del Consell de la Joventut de Xàtiva exercint el càrrec de tresorer.

9. Pilar Gimeno i Calabuig: És llicenciada en Dret i treballa com advocada en la nostra ciutat. Col·labora activament amb l’Associació d’Amics del Poble Sahrauí de Xàtiva.

10. Josep Maria Sebastià i Domènech: És administratiu. Milita en el nacionalisme des de l’any 1976 i ha format part de les llistes electorals de la UPV i del BLOC a Xa?tiva.

11. Sefa Guerrero i Rosillo: És administrativa i treballa en una empresa de missatgeria de la nostra ciutat.

12. Miquel Àngel Bonet i Marcos: Treballa a l’Hospital Lluís Alcanyís de Xàtiva en l’àrea de manteniment.

13. Neus Mejías i Ferrero: És membre d’Iniciativa del Poble Valencià i s’incorpora a la nostra llista reforçant la coalició Compromís a la nostra ciutat. És professora tècnica del Cicle Formatiu d’Educació Infantil en l’Institut José Segrelles d’Albaida.

14. Cristian Calin Florian: És xativí d’origen romanés, té 23 anys i treballa com a forner en la nostra ciutat. Està molt integrat en la vida xativina.

15. Victoria Cabrerizo i Jimeno: És treballadora d’animació sociocultural en el departament de joventut de Creu Roja. Ha treballat en el món de l’associacionisme en temes com dona i joventut.

16. Rafael Blanco i Aranzueque: És un jove emprenedor, propietari d’una xicoteta empresa d’apicultura, i compagina aquesta activitat amb els estudis.

17. Svetla Ivanova Hirova: És xativina d’origen búlgar. És treballadora d’arts gràfiques i està molt integrada en la vida de la nostra ciutat.

18. Ximo Sanchis i Bacete: És mestre d’educació primària a Aielo de Malferit. És músic de la Societat Musical ‘La Primitiva Setabense’. Ha sigut secretari local del BLOC Jove.

19. Loles Gramage i Navarro: És administrativa d’una associació que treballa en projectes de desenvolupament al Tercer Món. Ha col·laborat activament durant anys en una associació de mares i pares d’alumnes.

20. Robert Barberà i Baraza: És llicenciat en dret i treballa com advocat. Ha sigut secretari local del BLOC de Xàtiva, conseller nacional i ha format part de diverses candidatures del BLOC.

21. Marisa Molina i Devesa: És llicenciada en dret i treballa com a procuradora. Ha sigut regidora de l’Ajuntament de Xàtiva; secretària comarcal i presidenta del Consell Nacional del BLOC.