El BLOC de Xàtiva elegirà hui a Cristina Suñer com a cap de llista per a les Eleccions de 2011

  • La regidora nacionalista es torna a presentar com a candidata a l’alcaldia

Xàtiva (16-04-10). El BLOC de Xàtiva es reuneix hui divendres en assemblea per tal d’escollir el cap de llista per a les eleccions municipals que se celebraran en maig de 2011, seguint les directrius de l’executiva nacional del BLOC, que ha marcat l’objectiu de tindre abans de juny els caps de llista de les localitats més importants, i a imatge de la coalició Compromís, que ja té clars els caps de llista per a les eleccions autonòmiques que se celebren conjuntament amb les municipals.

La portaveu del BLOC en l’ajuntament de Xàtiva, Cristina Suñer, ha anunciat que es tornarà a presentar com a candidata a l’alcaldia i considera aquesta cita com molt important:

Perquè igual que des del BLOC fem una crítica contínua al govern municipal del PP i al seu alcalde Alfonso Rus, volem demostrar a la ciutadania que hi ha altres maneres de fer política, altres maneres de veure la nostra ciutat, i per això ni hem deixat ni deixarem mai de treballar per Xàtiva. Volem seguir en la mateixa línia denunciant totes aquelles coses que perjudiquen els interessos generals dels xativins i xativines, i també seguir treballant per tal que la nostra ciutat deixe de ser un referent de polítics sense vergonya i comence a ser un referent cultural i històric, que és el que ha estat sempre la ciutat de Xàtiva.

Per la seua part, el secretari local del BLOC i també regidor, Joanjo Garcia Terol, li ha donat tot el seu recolzament i ha manifestat que “Cristina Suñer és la millor candidata possible per fer front al PP i acabar amb setze anys de govern de Rus, i ella personifica el que creiem les persones que formem el col·lectiu del BLOC a Xàtiva: que el que necessita la nostra ciutat no són ni majories absolutes ni polítiques fetes només per afavorir els interessos d’uns quants, sinó un govern municipal que treballe amb consens pel bé de tots els xativins i xativines. Des de hui fins el dia de les eleccions ens dedicarem a explicar a la ciutadania les nostres propostes per a Xàtiva i continuarem escoltant, com hem fet fins ara, les seues necessitats. I estem convençuts que a partir de maig de 2011 a Xàtiva s’hauran acabat les imposicions i començarà una nova etapa on l’opinió de cada ciutadà i cada ciutadana es tindrà en compte.”