El Bloc de Xàtiva critica l’acte de lliurament d’instruments musicals

Cristina Suñer: “Després que la Generalitat ha retallat les ajudes a les bandes i que l’Ajuntament de Xàtiva ens puja els impostos, Rus es gasta els diners en fer-se propaganda i utlitza el gran teatre per a fer-ho”

La portaveu del BLOC a l’ajuntament de Xàtiva i candidata a l’alcaldia, Cristina Suñer, ha criticat l’acte de lliurament d’instruments musicals a les bandes de música subvencionats per la diputació que es va realitzar el dilluns passat en el Gran Teatre de Xàtiva. Per a Suñer “després que la Generalitat haja fet perillar el futur de les escoles de música retallant-los les ajudes, ara sembla que Rus vol tindre-les contentes donant-los instruments musicals, i fent-ho en un acte públic al que ha fet anar representants de totes les bandes a agrair-li el que és la seua obligació com a president d’una administració pública, ajudar tots aquells que treballen per la cultura en el nostre País. Sembla que les administracions governades pel PP només tenen diners per a aquelles coses de les que poden intentar traure rendiment, en aquesta ocasió enganyar la ciutadania fent-los creure que realment estan compromesos amb la cultura, quan han estat a punt d’ofegar les bandes si no haguera sigut per la gran pressió que s’ha fet des del la Federació de Societats Musicals, recolzada, entre altres, pel BLOC-Compromís. A més ho fan el Gran Teatre, escenari pel les bandes han de pagar cada vegada que l’utilitzen 1420 € amb la nova pujada, cost que des del BLOC comprovarem que la diputació ha pagat a l’Ajuntament.”

La candidata a l’alcaldia de Xàtiva pel BLOC considera que “sembla que a partir d’ara anem a veure inauguracions i actes com aquests un darrere de l’altre, pagats amb els diners que trau el PP després de pujar l’IBI, les diferents taxes municipals o la matrícula del Conservatori, com el que també vam veure la setmana passada amb la inauguració del centre de recepció de visitants, un caprici de la regidora de turisme que ens ha costat molt car i que ningú sap per a què serveix exactament, ja que no hi ha lloc per a una oficina de turisme. Una vegada més, com cada quatre anys, el PP vol enganyar la ciutadania tapant totes les deficiències de la seua gestió amb actes propagandístics que no ens solucionen les necessitats, però aquesta vegada amb l’afegit que l’Ajuntament sembla que no té diners per a res, ha d’apretar econòmicament els xativins i xativines que ja tenen prou amb les seues dificultats econòmiques i acaba gastant-se els diners en propaganda.”

Un comentario sobre “El Bloc de Xàtiva critica l’acte de lliurament d’instruments musicals”

  1. Molt d’instrument, però enguany portar els xiquets i xiquetes a l’escola de musica ens consta una mitjà de 15€ mes per alumne al mes. Una pasta. Ja poden donar instruments, ja….

Los comentarios están cerrados.