El Bloc de Montesa alerta que el PP utilitza els canals de comunicació de l’ajuntament per fer-se propaganda

A més també ho fa per «captar joves per crear NNGG«, afirmen des del grup polític

El passat dilluns 16 de maig, molts dels vora 400 “amics” del perfil institucional que l’Ajuntament de Montesa utilitza a la xarxa social de internet “Facebook”, es van quedar de pedra al vore com, des de l’ajuntament es feia propaganda del PP i del seu líder Mariano Rajoy, facilitant fins i tot un enllaç directe a Nueva Generaciones (NN.GG.), l’organització juvenil adepta del PP. El mateix dia, l’ajuntament també aprofitava per anunciar l’inauguració encoberta d’una pista de pàdel al poliesportiu municipal celebrada el passat dijous 12 de maig, en plena campanya electoral.

Els responsables del BLOC-Coalició Compromís han ficat en coneixement de la Junta Electoral de Zona estes greus incidències en l’utilització de canals públics de comunicació municipal. Este mateix dimecres, i després de la denuncia del BLOC, s’ha retirat la propaganda partidista del PP i la Junta Electoral ha reprotxat a l’ajuntament del seu comportament tendenciós.

Des del BLOC – Coalició Compromís lamenten que “l’alcalde i algun responsable de l’ajuntament utilitzen intencionadament la xarxa social del consistori per fer-ne un ús partidista en plena campanya electoral”.

Per a la candidatura municipal del BLOC – Compromís, encapçalada enguany per Juan Garcia, la creació d’ocupació, el desenvolupament local i el funcionament eficaç de l’ajuntament son prioritaris. Mentres, sembla que l’alcalde Albalat i els seus seguidors, en conter de governar per resoldre els problemes de la gent, estan més preocupats de captar joves per ficar en marxa les Noves Generacions del PP, per intentar aconseguir el vot juvenil que els done un altra vegada la majoria absoluta i els mantinga en el poder amb les seues prebendes quatre any més, important-los poc que el poble estiga cada volta més abandonat i paralitzat.