El Bloc de Barxeta denuncia actes de vandalisme contra el seu portaveu

El regidor pateix destrosses en una parcel·la de la seua propietat

lledoner_02barxeta

Per segona vegada en poc de temps, l’entorn del portaveu del Bloc de Barxeta, Enric Soler, és objecte d’atacs vandàlics. En aquesta ocasió ha sigut el tall quasi de soca-rel d’un lledoner que hi havia junt a una caseta d’apers en una parcel·la de camp, propietat del regidor, el trencament d’una branca de morera i el trencament d’una pinya de plàtans.

Els fets van tindre lloc durant la nit del dimarts al dimecres, en un camp propietat de Soler. Aquest es troba situat a la partida del Tossal de Barxeta, molt prop del poble i al costat mateix de la carretera.

Hui el regidor ha presentat denuncia davant la Policia Local de Barxeta, la qual ha alçat l’atestat corresponent.

Segons declaracions de Soler: «Han pegat en penya. Lluny d’acovardir-me, aquests actes de covardia contra mi o contra les meus propietats m’envalenteixen més encara si cap. Açò significa que la tasca que estem fent en el Bloc de Barxeta va per bon camí i hi ha una sèrie d’energúmens que manats o per ells mateix, no ho poden suportar perquè no saben què és viure en democràcia”, ha dit Soler

lledoner_01-barxeta

Cal recordar que el regidor nacionalista ja va ser objecte d’una altra acció vandàlica el passat mes d’agost, en una altra parcel·la de la seua propietat. A més a més, al maig de 2008 va presentar denúncia en el quarter de la Guàrdia Civil de Xàtiva per amenaces d’un veí.

Des del Bloc de Barxeta han denunciat aquest nou acte de violència contra el seu regidor i lamenten el clima d’enfrontament que propicia i instiga Esquerra Unida de Barxeta amb el seu l’alcalde al capdavant.

Segons afirmen els nacionalistes en referència al màxim edil, «lluny d’apagar el foc, encara l’atia més i vol presentar davant tothom al portaveu del Bloc com la persona posseïdora de totes les maldats més perverses, hagudes i per haver”.

En les últimes declaracions als mitjans comarcals, Esquerra Unida de Barxeta titllava públicament al portaveu del Bloc: “En primer lloc i pel que hem vist durant tota aquesta legislatura la personalitat de portaveu del Bloc Enric Soler, és obsesiva políticament parlant, no accepta les derrotes, portant-lo a la irracionalitat política per tal d´aconseguir els seus objectius, l`ànsia per desacreditar continuament i sense arguments sòlids a l’Ajuntament de Barxeta, portant a terme un joc brut, insultant, provocant i enfrontant a la gent d´aquest poble, que junt amb l´actitud de la segona regidora Desirée Mahiques, arrastren a tot el seu grup municipal a fer el que abans s´ha anomenat: difamar, enfrontar i agredir verbalment a les persones.”

El Secretari Comarcal del BLOC, Xavi López, ha expressat el seu desig “que s’acabe d’una vegada amb la persecució contra el Bloc a Barxeta, i es deixe de crispar als veïns amb enfrontaments que no condueixen a cap lloc”. A més, López ha expressat tot el suport i recolzament de l’Executiva Comarcal al regidor per estos fets tan lamentables.