El Bloc de Barxeta critica les obres de reforma del carrer Sant Roc

Obres Carrer San Roc BarxetaEl grup municipal del Bloc critica la forma per la qual s’han realitzat les obres de reforma del carrer Sant Roc de Barxeta. L’Ajuntament ha procedit ha substituir les voreres i els rastells d’un tram del carrer, dins de l’actuació denominada “Millora de carrers del casc urbà”, obres que estaven incloses en el PPOS’2010 per import de 63.200 €. Han volgut solucionar un problema i n’han creat un altre.

El malestar dels veïns era notori des de l’instant que la vorera es quedava més alta respecte al carrer que abans de les obres i no es tenia en compte ninguna mesura correctora en els rastells per tal de facilitar l’entrada dels vehicles a les cotxeres. En anteriors reformes realitzades per tot arreu del casc urbà, a les entrades d’un gual es rebaixava tant la vorera com el rastell, posteriorment, tan sols canviaven la posició del rastell i d’aquesta manera, els vehicles accedien fàcilment a les cotxeres; però en canvi, en aquesta ocasió i sense cap explicació, no han pres cap mesura correctora.

Obres Carrer San Roc BarxetaUn considerable nombre de veïns afectats, remeteren una sol·licitud a l’alcaldia amb data del dia 20 de setembre, per tal de demanar una solució, i a hores d’ara, encara no han rebut cap resposta escrita per part de l’alcalde. Açò ha fet que els veïns se les hagen d’apanyussar a soles per tal de facilitar l’entrada als vehicles: Ficant taulons, rebaixant el rastell i fins i tot ficant una llenca de ciment; mesures individuals que en conjunt, deixen al carrer en un estat empastifat. Mesures que havia d’haver realitzat la regidoria d’obres i que no ha fet.

Obres Carrer San Roc BarxetaDavant este embolicat assumpte i vist l’aspecte que presenta el carrer recentment restaurat i els ànims encrespats dels veïns; el Bloc insta al seu alcalde que faça un esforç i que estudie amb els seus tècnics una solució que satisfaça a totes les persones afectades.