El BLOC d’Alzira exigeix a l’Ajuntament que actue als solars abandonats de la vila

vila-peatonal

Carles Aranda: “L’Ajuntament ha d’actuar immediatament per a solucionar els problemes que pateixen els veïns de la Vila per l’estat d’abandó de certs solars del barri.”

Al barri de la Vila existeixen solars abandonats que amb el pas del temps resulten un perill per a la salut pública, convertint-se en focus d’infecció ja que atrauen la presència de rates i altres espècies d’animals. A banda, donen una molt mala imatge del barri i de la nostra ciutat.

Un exemple clar és el solar situat al carrer Salvador Enguix, que pel seu estat ha fet mobilitzar-se al veïnat que ha arreplegat signatures per tal que l’Ajuntament faça alguna cosa al respecte.

L’Ajuntament ha d’actuar immediatament per a solucionar els problemes que pateixen els veïns de la Vila per l’estat d’abandó de certs solars del barri. En primer lloc han d’instar als propietaris a netejar-los. Si això no es produeix, ha de ser el propi Consistori com a responsable subsidiari qui s’encarregue de la neteja i posteriorment li ho cobre al propietari del solar.

Des del BLOC recordem que el regidor Carlos Correal es va comprometre en novembre de 2009 a obligar als propietaris de solars de la Vila a mantindre’ls nets per a donar una millor imatge del centre històric de la nostra ciutat. Quasi un any després, constatem una vegada més que les coses continuen igual i no s’ha fet res al respecte. Els grans perjudicats en este cas, com sempre, són els ciutadans.

És per això que el BLOC ha presentat una instància demanant a l’Ajuntament d’Alzira que actue per tal d’acabar amb esta problemàtica. No és la primera vegada que des del BLOC venim realitzant este tipus de demandes, sobretot a la zona de Tulell on la situació és similar. Des del BLOC sempre hem apostat per una ciutat neta i cuidada com a símbol de modernitat i progrés.