El Bloc d’Alzira denuncia que l’actuació al Pont Groc es fa després de l’accident

pont-groc3

Carles Aranda: «Aquest fet constata la perillositat que suposa la falta d’il·luminació d’eixe tram de carretera.»

El dilluns 22 de febrer per la vesprada va resultar atropellat mortalment un xic en la carretera CV-43 (a l’altura del Pont “Groc” sobre el riu Xúquer). Deixant de costat les circumstàncies sobre aquesta persona i l’accident, aquest fet «constata la perillositat que suposa la falta d’il·luminació d’eixe tram de carretera», afirmen des del Bloc d’Alzira.

De fet, no és una qüestió d’ara sino que «ve produint-se des de fa ja uns mesos, les faroles no funcionen». Això fa que, encara que el tram tinga un traçat amb visibilitat, «es puguen donar sorpreses com la ja dita». La agrupació afirma haver observat que estos dies s’estan instal·lant uns focus junt al Pont. «Pareix una solució provisional després de l’accident –i que encara no funciona- però tot el tram que va des de la redona de les Fulles a l’altra redona continua a fosques».

Així, els nacionalistes consideren que caldria «fer una intervenció definitiva i que afectara a tot el tram esmentat».

Per altra banda, i en la mateixa línea, un altre dels elements conflictius del tram de carretera és la pista d’atletisme del poliesportiu Jorge Martínez ‘Aspar’. «Al estar tan prop de la carretera, és molt visible. Pot distraure l’atenció dels conductors i tots sabem que una distracció al volant pot ser fatal».

Per això el grup ha presentat una moció a l’Ajuntament per a:

  1. Requerir a la Conselleria d’Infraestructures per a que arregle de forma definitiva les faroles que donen llum a la CV-43 en el tram que va de la redona de Les Fulles a la redona del Mercat d’Abast.
  2. Estudiar la instal·lació de panells a l’altura de la pista d’atletisme (a l’estil de les que es posen als ponts que van per damunt les vies de tren) per a que no es veja la pista evitant així distraccions dels conductors. Al mateix temps, requerir a la Conselleria d’Infraestructures per al finançament de la instal·lació.

pista-atletisme