El Bloc d’Alzira denuncia la inundabilitat d’alguns passos de vianants

pas-vianant-alzira

El Bloc d’Alzira ha denunciat l’estat d’alguns passos de vianants, els quals consideren inservibles «perquè es fan uns bassals d’aigua enormes». La agrupació, tot i que havía considerat que la situació «només es donava en el sector Tulell que, per la seua complexa estructura, fa que els dies de pluja apareguen piscines i llacs naturals tant en la calçada com als passos de vianants», ara apunta a tot el contrari ja que, afirmen, «hi ha altres passos de vianant que presenten la mateixa problemàtica».

Ginestar: “Quan plou es queden molts passos de vianants inservibles perquè es fan uns bassals de aigua enormes”

I es que, asseguren, els dies de pluja apareixen «picines i llacs naturals tant en la calçada com als passos de vianants», deixant inservibles estos passos de vianants ja que els bassals d’aigua impedeixen el pas de les persones i aquestes tenen que anar entre els cotxes buscant per on creuar el carrer sense mullar-se els peus».

alzira-pas-cebra

Un exemple d’acò, diuen, el que hi ha a l’Avinguda Blasco Ibañez, a la altura de Mercadona (al costat de la Menina); al principi de l’Avinguda Luis Suñer des de la Plaça del Regne, o el que hi ha ja prop del Col·legi La Purisima i al voltant del Col·legi Ausiàs March, «i tants i tants altres». Segons el Bloc, es tracta de «llocs de pas de molta gent, molts d’ells xiquets que passen hores al col·legi amb els peus mullats per creuar els carrers pels passos segurs que marca l’Ajuntament».

En alguns d’estos exemples s’acumula l’aigua per la mala construcció de la calçada i en altres per la deficient construcció de les voreres accessibles que, en dies de pluja, es converteixen en una barrera per a moltes persones.
Ja està bé d’anunciar a bombo i plateret que Alzira és cada dia més accessible per les inversions que ha fet l’equip de govern, perquè en dies amb pluges més o menys intenses se li destapen les vergonyes. Alzira necessita menys declaracions de cara a la galeria i més actuacions concretes.
Des del BLOC sol·licitem que s’estudien els passos de vianants de la ciutat i, aquells que siguen deficients s’arreglen o s’ubiquen en llocs més idonis per tal que els passos siguen accessibles per a tots siguen quines siguen les condicions meteorològiques.