El BLOC d’Alzira denuncia la inaccessibilitat d’alguns passos de vianants

alzira-vianants

El portaveu del BLOC a Alzira, Vicent Ginestar, ha denunciat esta setmana la inaccessibilitat d’alguns passos de vianants de la ciutat, «d’una manera un tant surrealista».

Per exemple, expliquen, el pas que hi ha al darrere del Col·legi La Purísima -per on ara ixen els xiquets i que ja denunciaren que s’inunda quan plou– té les seues dos rampes, però a una de les parts poden aparcar cotxes.

Una cosa pareguda passa amb un pas de vianants a l’altre costat del mateix Col·legi, a la Plaça Concha Piquer. On està l’accesibilitat? I el trellat al dissenyar la ubicació del pas?

alzira-vianants2

L’Alcaldessa d’Alzira, Elena Bastidas, fa un temps declarava: «Una de mis prioridades desde que accedí a la alcaldía ha sido apostar por mejorar la accesibilidad en la ciudad. Hemos mejorado el entorno de los diferentes barrios y hemos eliminado muchas barreras arquitectónicas. La accesibilidad es un área en la que hemos trabajado mucho, si bien, no cesaremos en invertir por mejorar la calidad de vida de nuestros ciudadanos».

Al respecte, des del BLOC afirmen que:

Amb eixes paraules l’Alcaldessa es delata a sí mateixa perquè, com quasi sempre, té molt bones paraules però els fets no arriben. Des del BLOC considerem que l’accessibilitat requereix una atenció constant perquè sempre hi ha alguna qüestió que modificar o arreglar. Per això, insistim que cal fer un seguiment dels passos de vianants de la ciutat i, aquells que siguen deficients s’arreglen o els que estan malt situats s’ubiquen en llocs més idonis per tal que els passos siguen totalment accessibles.