El Bloc d’Alzira demana explicacions sobre la falta d’il·luminació de l’Avinguda de la Ribera

Il·luminació Avinguda de la Ribera en AlziraHi ha molts alzirenys i alzirenyes que fan exercici pel carril bici de l’avinguda de La Ribera. Travessar la carretera general pel pas de vianants és un dels punts més perillosos d’aquest circuit, pel que ha d’estar ben senyalitzat i il·luminat.

Des que es va fer aquesta avinguda amb el carril bici hem sol·licitat en anteriors ocasions que es millorara la il·luminació d’aquest i altres punts per a major seguretat dels ciutadans. Però no és que no s’haja millorat la il·luminació, sinó que en estos últims dies el pas de vianants que creua la carretera ha anat quedant-se a fosques ja que hi ha fins a quatre fanals sense llum en este punt.

És una falta de responsabilitat de l’equip de govern perquè, on les faroles estan apagades, hi ha una càmera de vigilància de l’ajuntament. No caben disculpes sino respostes a les següents preguntes: Què vigilen aquestes càmeres? No veuen passar a la gent de nit i quasi a fosques i que els cotxes no poden visualitzar correctament el pas de vianants? Ningú notifica les deficiències al regidor responsable?

És per això que demanem una vegada més a les nostres autoritats que complisquen amb el seu obligació de vetlar per la seguretat dels ciutadans que tant sols volen fer exercici o fer una passejada.