El BLOC acusa a Rus «de voler boicotejar el 25 d’abril i la Trobada»

Garcia Terol: “a Rus no li importen ni la nostra llengua ni la història del nostre poble”

El secretari local del BLOC de Xàtiva, Joanjo Garcia Terol ha acusat l’alcalde de Xàtiva de «voler boicotejar l’Homenatge als Maulets que se celebra tots els anys al voltant del 25 d’abril a la nostra ciutat i la Trobada d’Escoles en Valencià que se celebra enguany en Montesa el dissabte 24 d’abril, en programar la recreació històrica dels Borja per a eixe cap de setmana«.

Per a Garcia Terol:

La programació d’aquesta fira medieval, que com ja vam denunciar, no identifica la nostra ciutat i no té res a veure amb la història dels Borja, el mateix cap de setmana del 25 d’abril, dia de les llibertats nacionals dóna mostra de quina és l’actitud del nostre alcalde, com viu d’esquenes a la societat i governa només per als seus. Sembla que a Rus no li importen gens ni la nostra llengua, que celebra el dia 24 la seua festa més important a la nostra comarca, la Trobada, ni la història del nostre poble que rememorem tots els partits excepte el PP, des de ja fa anys, el 25 d’abril amb l’homenatge als Maulets a la ‘pedreta’. Són actes als que el PP no ha acudit mai, i a més s’ha dedicat a programar altres esdeveniments amb la intenció inútil de disminuir l’assistència: com sempre el PP només vol que es facen les coses que ells volen, les altres o les boicoteja o les censura.

El regidor nacionalista també s’ha referit a “la conferència que va impartir la setmana passada Rus a la seu de la UNED a València, i a la que es va emportar la seua ‘claque’ per a evitar la imatge d’una sala buida”, i ha declarat que “aquesta ‘claque’ ja estem acostumats a veure-la a Xàtiva, molts d’ells són estómacs agraïts dels favors que els fa Rus, que ja sabem que es dedica a rebre gent del seu entorn i fer-los favors, sense preocupar-se de les necessitats de tota la societat. El nostre alcalde, una vegada més va fer el ridícul anant a la Universitat, lloc on no el volen i que coneix només de visita”, conclou Terol.