El BLOC – Coalició Compromís celebrarà l’acte central de campanya amb la presènsia de Mònica Oltra

En l’acte parlarà també Cristina Suñer, candidata número 9 en la llista de Compromís per València i candidata a l’alcaldia de Xàtiva
El BLOC – Coalició Compromís celebrarà l’acte central de campanya a Xàtiva el proper dijous 19 a les set de la vesprada a la Casa de la Cultura. Aquest acte contarà amb la presència de Mònica Oltra, actual diputada de la coalició a les Corts Valencianes i que ocupa el lloc número dos en la llista per València. Oltra s’ha distingit els últims anys per la crítica ferma a la corrupció del Partit Popular i ha destacat la seua defensa dels drets de moltes valencianes i valencians davant de les polítiques destructives del PP com en el cas del barri del Cabanyal de València. En l’acte també parlarà Cristina Suñer, candidata a l’alcaldia de Xàtiva i que ocupa el lloc número 9 en la llista per València de la Coalició Compromís. Suñer ha declarat que es troba “orgullosa de participar en la candidatura de la Coalició Compromís al costat dels actuals diputats Enric Morera, Josep Maria Pañella, Mònica Oltra i Mireia Mollà, que han defensat en la legislatura que ara acaba els interessos del poble valencià davant les polítiques del PP i sense estar lligats al dictat de ningú.”

Un comentario sobre “El BLOC – Coalició Compromís celebrarà l’acte central de campanya amb la presènsia de Mònica Oltra”

Los comentarios están cerrados.