El Banc d’Aliments de la Font registra 4000 racions que alimenten a les famílies més necessitades

La regidora de servicis socials ha fet una crida a la donació perquè “encara queden moltes famílies que ho estan passant malament”

Després de dos anys en actiu, el Banc d’Aliments que va posar en marxa l’ajuntament de la Font a principis de 2013 ja ha entregat més de 4000 racions de menjar per bars i restaurants locals. Una col·laboració amb la qual ja s’han alimentat 157 necessitades de la població.

La regidora de servicis socials, Ma Carmen Iñesta, ha volgut fe arribar la seua satisfacció a tots els restaurants, bars, comerços, associacions i persones que han col·laborat en aquesta iniciativa. “Des del consistori, els agraïm a elles i ells la seua implicació per les persones que ho estan passant malament, sobretot en una situació tan difícil per a tots en què ens trobem. Ajudar en temps difícils és una tasca fonamental i ha de ser una de les primeres prioritats per a marcar-nos”.

Tot i que, a pesar que les ajudes hagen anat en augment, la regidora ha volgut fer una crida a la contínua ajuda que necessiten aquestes famílies que ho estan passant malament. Tal com ha manifestat la regidora de servicis socials de l’ajuntament. Els comerços participants d’aquesta iniciativa faciliten als seus establiments un espai visible, en el qual les persones puguen fer les donacions. Una iniciativa que valora, a més, la voluntat de les famílies per aportar el seu granet d’arena a l’hora d’ajudar les persones que ho necessiten.

El Banc d’Aliments recull menjar que donen els comerços, restaurants, bars i particulars. Aquests aliments els gestiona el departament de Serveis Socials de l’ajuntament. Els comerços participants en aquesta iniciativa faciliten als seus establiments un espai visible en el qual les persones poden fer les donacions. Una iniciativa que valora, a més, la voluntat de les famílies per aportar el seu granet a l’hora d’ajudar a les persones que ho necessiten.

Tal i com ha manifestat el regidor de promoció econòmica i local, Vicent Muñoz, «una societat més justa es demostra en la forma d’actuar de la seua ciutadania i, en aquest sentit, els comerços, bars i restaurants de la Font de la Figuera, així com moltes persones anònimes, estan demostrant estar a l’alçada de les circumstàncies que requereixen aquests temps durant els dos anys de funcionament del Banc d’Aliments. Caminem junts, totes i tots, per fer una societat més justa i més forta».

S’agraeix a les i els col·laboradors que prioritzen en aliments com farina, sucre, oli, galetes i llet, encara que, qualsevol donació serà ben rebuda.