El 70% dels alumnes del Martínez Bellver van fer vaga

Els alumnes d’infantil del centre continuen sense professor

El 70% dels alumnes del Martínez Bellver de Xàtiva, van secundar la vaga del d’ahir dijous, segons han informat fonts d’aquest centre.

Els pares i mares dels escolars del centre es van sumar a la crida feta des de l’AMPA demanant la participació a la convocatòria de vaga que CEAPA (Confederación Española Asociaciones de Padres de Alumnos) proposava per a tota Espanya.

Es reivindicava la difícil situació que travessen els centres d’educació públics. A aquesta situació, assenyalen des del Martínez Bellver, cal afegir que el mateix centre es veu afectat, ja que dos professors han estat de baixa laboral durant un mes i des de Conselleria sols han enviat a un dels dos substituts que necessiten. A hores d’ara, els alumnes d’infantil continuen sense professor, tot i que el personal docent «treballa de valent» per que els xiquets no noten l’absència, recalquen.

Una vegada més, queda patent que el centre, els docents, pares i mares i l’AMPA del col·legi continuen lluitant amb unanimitat per «una escola pública i de qualitat«.

Un comentario sobre “El 70% dels alumnes del Martínez Bellver van fer vaga”

  1. Bravo por el colegio Martinez Bellver, por esos alumnos, padres y por esa directora que es un crak. Tomemos ejemplo de ellos, en mi colegio pasaron todos olimpicamente.Estando en las mismas circunstancias.

Los comentarios están cerrados.