Eixida pel terme de Barxeta

«LLOPS BRUIXES I BANDOLERS»
Des del CEIP Carles Salvador de Barxeta volem fer-vos sabedors d’una guia sobre bandolers que ens farà Lluís Seguí. Aquesta és una de les activitats preàmbul de la Trobada d’ Escoles en Valencià de la Costera.


En ella descobrirem el passat més dramàtic i corprenedor de la Vall de Barxeta visitant on uns maulets encunyaren moneda falsa borbònica, com una colla de milicians de Barx mataren al famós bandoler anomenat «el Coheter de Beniopa» a l’alçada de la Font de la Parra, també visitarem on nasqueren els cèlebres roders «Germans Escrivà» i on es troba colgat el braç del «Tramusser». Tot això amerat d’un paisatge de muntanya gairebé verge on no fa molt encara s’amagava el llop i el gatillop, i on està tornant la llúdria i l’astor.
Dia de la ruta: el dissabte 5 de març. Lloc d’eixida: al rellotge de Sol de Barxeta ( davant de l’ajuntament.) hora eixida: a les 9:30 Hora arribada: abans de dinar.
Per a la ruta cal venir en roba còmoda, aigua i esmorzar.
Per tindre una aproximació de quants/es anem a participar, vos demanem que ens ho comuniqueu al correu ( trobadabarxeta2016@gmail.com ). El dia 3 enviarem un correu a les escoles diguent si fem o no fem l’activitat!
Per favor a l’assumpte del correu poseu: ruta LLOPS BRUIXES I BANDOLERS. Al text del correu poseu: nom i cognoms dels que veniu. Vos esperem!