Edu Soto actúa el viernes en Xàtiva

L’ humorista Edu Soto actuarà aquest divendres 15 de juny al Gran Teatre de Xàtiva a les 22:00 hores. Soto farà riure als assistents  amb l’espectacle d’humor «A Hostias con la vida». En aquest espectacle, l’actor interactuarà amb el públic assistent i realitzarà una especie de teràpia de grup contant «les hòsties que s’ha pegat en la vida i on la millor manera de superar un estat psicològic lamentable es trobar a altres persones que sofreixen la mateixa situació», assenyalen des de l’Associació Cultural Falla Benlloch, que organitza l’espectacle.
Per tant, Edu Soto en aquesta obra té una crisi de personalitat i compartirà les seues experiències i estats d’ànim amb tota la gent. «La intenció es compartir amb tot el públic assistent totes les misèries i llacunes psicològiques que la vida ens ha proporcionat però amb bon rotllo i d’aquesta manera crear un bon ambient», afirmen.
Abans d’aquest obra, participaran els dos monologuistes de Xàtiva, Marcos Chafer i Javi Tormo.
El preu de les entrades és de 10 euros platea anticipada (12 euros en taquilla) i de 8 euros anfiteatre/llotges anticipada (10 euros en taquilla). Les entrades es poden trobar en la Casa de la Joventut i en Estudios Federico.