Ecologistes en Acció s’adhereix a la manifestació del 24 d’abril en València

Des del Casal Jaume I de la Vall d’Albaida han informat que l’agrupació Ecologistes en Acció ha acordat de sumar-se a la convocatòria de la manifestació unitària que recorrerà València el proper dissabte 24 d’abril amb el lema “Ja n’hi ha prou!”.

Ecologistes en Acció se suma a Acció Cultural del País Valencià, l’Associació d’Actors i Actrius Professionals Valencians, la Plataforma per la Llei de la Dependència, la Plataforma per la Transparència i la Pluralitat a Canal 9, Salvem el Cabanyal, Xúquer Viu, el Col·lectiu No a la Corrupció, Ca Revolta, la Societat Coral el Micalet i els sindicats CCOO, Intersindical i UGT, que convoquen conjuntament la mobilització del dia 24.

Carles Arribas, coordinador de la Federació ecologista, signa la comunicació d’adhesió a la convocatòria. «Amb la seua participació, es reforça, cara al dia 24, l’eix de la reivindicació de defensa del territori i d’una ordenació territorial racional, equilibrada, sostenible i no sotmesa a l’especulació ni als interessos d’una minoria».