Dos músics ontinyentins son seleccionats per a participar en les concentracions de la Jove Orquestra Nacional de Espanya

Dos músics ontinyentins, Jaume Santonja Espinós y José María Ferrero de la Asunción, han sigut sel.leccionats per a participar en les properes concentracions de la JONDE, Jove Orquestra Nacional de Espanya, per a l’exercici 2010.

Des de la Societat Unió Artística Musical, de la que han eixit els dos artistes, han volgut reconéixer la tasca dels seus músics, i han volgut donar la enhorabona «als dos joves i prolífics músics d’Ontinyent».

Les proves que es van celebrar en la primera setmana de març, van contar amb més de 40 aspirants percussionistes. De tots ells, Jaume Santonja va quedar en segona posició. Per part dels oboès, van ser 30 contrincants, i José María Ferrero va aconseguir quedar en quart lloc.

Jaume Santonja ha desenvolupat els seus estudis superiors musicals a l’Escola Superior de Música de Catalunya, i actualment es troba a realitzant un Màster en Percussió a Holanda; mentre que José Mª Ferrero realitza els seus estudis al Conservatori Superior «José Iturbi» de València, amb el Mestre Fermí Bo.

Hi ha que mencionar que Jaume ja va formar parte de la JONDE anteriorment, mentres que José María s’incorpora per primera vegada amb l’oboè.