Dos exposicions i dos concerts son l’oferta d’esta setmana del centre Cultural Caixa Ontinyent

La programació prevista per a juny és la més intensa des de la posada funcionament del Centre, amb conferències, exposicions, concerts, projeccions i festivals

El mes de juny serà el més intens en l’activitat del Centre Cultural Caixa Ontinyent des de la seua posada en funcionament fa 13 mesos, amb quatre concerts, quatre exposicions, dos projeccions de pel·lícules, una conferència, un festival i huit actes interns de la pròpia entitat.

Inicialment, en esta primera setmana el Centre acollirà les activitats següents:

  • Dijous 2 de juny, a les 19:30 hores, Recital de Cant a càrrec dels alumnes del Conservatori Professional de Música d’Ontinyent, amb temes de Bellini, Mozart, Puccini, Schubert, Rossini i Sorozábal, entre altres. Entrada lliure.
  • Divendres 3 de juny, a les 18:00 hores, obertura de l’exposició de pintures de l’Acadèmia d’Art María Castro, una mostra dels treball de fi de curs dels alumnes al voltant d’una temàtica comuna: la figura humana. Podrà visitar-se fins al 12 de juny, de dimarts a diumenge de 18:00 a 21:00 hores; dissabtes i diumenges, de 12:00 a 14:00 hores i de 18:00 a 21:00 hores. Entrada lliure.
  • Dissabte 4 de juny, a les 18:00 hores, concert a càrrec de la Coral de les Ames de Casa d’Ontinyent, que interpretaran havaneres, coples i cants populars i tradicionals, baix la direcció de Kike Soler Navarro.
  • Fins al 19 de juny, exposició “Pedro Lozano. Gravats de l’Antic i el Nou Testament” organitzada per l’Associació Cultural La Nostra Terra, composta per gravats d’este artista ontinyentí del segle XVIII. Podrà visitar-se de dimarts a diumenge de 18:00 a 21:00 hores; dissabtes i diumenges, de 12:00 a 14:00 hores i de 18:00 a 21:00 hores. Entrada lliure.

En els seus 13 mesos de funcionament i fins ara, el Centre Cultural Caixa Ontinyent ha desenrotllat 106 activitats diferents, amb una participació o assistència de quasi 31.400 persones.