Dos estudiants de L’Olleria reben el premi extraordinari al rendiment acadèmic

Dos alumnes de L’Olleria han sigut guardonats amb el premi extraordinari al rendiment acadèmic d’educació primària. L’alcalde, José Vidal i la regidora d’Educació, Gema Borrás es desplaçaven el passat dimarts fins al paranimf de la Universitat Laboral de Xest per a compartir junt amb “estos brillants alumnes un dia tan especial no sols per a ells sinó també per als seus familiars i professors que des del primer moment han estat amb ells ajudant-los i recolzant-los perquè este dia fora una realitat” ha comentat l’alcalde.

Els alumnes són, Jaime Sanz Guerola del CEIP Isabel la Catòlica i Ramón Soler Sambartolomé del CEIP Manuel Sanchis Guarner. Ambdós van arreplegar de la mà de la consellera d’Educació, Formació i Ocupació un diploma acreditatiu com a estudiant guanyador del premi extraordinari al rendiment acadèmic. Ambdós es mostraven molt contents i il·lusionats amb este reconeixement a l’esforç, dedicació i molt de treball i força de voluntat al llarg d’estos anys de primària en què han demostrat ser no sols grans estudiants, molt intel·ligents i constants, sinó també respectuosos amb la resta de companys i professors ja que en estos premis no sols es té en compte l’aspecte curricular sinó també el comportament dels candidats” ha destacat la regidora d’Educació.

Jaime Sanz assegurava estar molt content amb “este premi que és fruit no sols del meu treball sinó també del suport que sempre he tingut de la meua família, especialment dels meus pares, així com a les meues professores, Pili, Lucia, Maribel, Bea i Araceli, que al llarg d’estos anys de primària m’han ajudat i recolzat sempre, donant-me ànims en els moments difícils” afegint que “per a mi este reconeixement és un impuls per a seguir esforçant-me en la nova etapa estudiantil que iniciaré i per a la que treballaré i m’ esforçar com fins ara”.

Per la seua banda, Ramón Soler emocionat deia estar “content i satisfet de rebre aquest premi, que per a mi significa el reflex del treball ben fet del dia a dia a primària i la constància dels nostres pares i mestres, que ens han guiat i ajudat a esquivar els obstacles que se’ns han plantejat durant tot el camí fins ara, i que hem superat gràcies a ells i a nosaltres mateixa, que també hem fet possible aquest premi, i que, com ja he dit abans, ens honra i ens satisfà rebre’l».

Per la seua banda, la directora del CEIP Isabel la Catòlica, Cristina Vicent ha manifestat la seua satisfacció perquè “una vegada més el nostre centre ha tingut representació en estos premis ja que el passat any dos dels nostres alumnes van ser també guardonats amb este reconeixement”.

Finalment, l’alcalde, José Vidal ha felicitat “a Jaime i Ramón, dos estudiants que han aconseguit tindre una nota mitjana de 10 en primària i que són un gran orgull no sols per als seus familiars, especialment per als seus pares, i professors sinó per a tot el municipi de L’Olleria, també m’agradaria donar l’enhorabona als seus pares i familiars en general pel seu suport i interès i per descomptat, al professorat d’ambdós centres pel seu treball diari i la seua dedicació”.

Esta és la segona edició este premi autonòmic en què s’han guardonat a 493 alumnes que han obtingut una nota mitjana de 10.

Un comentario sobre “Dos estudiants de L’Olleria reben el premi extraordinari al rendiment acadèmic”

Los comentarios están cerrados.