Dissabte complet en defensa de la Valleta en Alfafara

El proper dissabte dia 30 serà un dia d’allò més reivindicatiu ja que a les 9.00 del matí, des del l’Ermita de la Verge de la Llum d’Alfafara, s’iniciarà el IV Testing Reivindicatiu de Biodiversitat a La Valleta?.

Abans de començar, s’oferiran productes típics de la serra de Mariola, com ‘herbero’ per combatre el fred del matí. L’esmorçar serà al mateix lloc i en el moment que el temps ho permitisca, i quan la natura verge estiga en el seu moment de màxim esplendor, començarà un recorregut per els racons propers a aquesta Ermita i que es voran afectats per la construcció del vial totalment nou que pretén construir el Consell.

La jornada s’allargarà fins l’hora de dinar, al restaurant l’Almassera. Per quedar-se al dinar cal reservar enviant un correu a la direcció de SALVEM LA VALLETA: plataforma.vallagres@gmail.com.

Ja per la vesprada, a les 19.30 al Centre Cultural d’Agres, a la Plaça de l’Assud, tindrà lloc la reunió informativa en la que s’informaran dels últims canvis interns, del treball de SALVEM LA VALLETA durant els últims mesos i de les últimes novetats que s’han produït de caire polític que afecten a la Valleta d’Agres, i a la millora del tram Bocairent-Banyeres de Mariola, en el que després d’haber aprovat el Partit Popular la seua millora i eliminació de les mitges rotondes que tants accidents ocasiona, ara amenaça en no fer realitat aquesta millora fins que no es definisca i construïsca el tram Bocairent-Muro, ja que aquest grup parlamentari ho valora tot en un conjunt, no dividint les diferents parts i la afectació a cadascuna d’elles que, segons SALVEM LA VALLETA, no es igual en tots els punts del traçat de l’eix transversal Villena-Muro.