Dissabte 20 de juny, Cloenda dels Jocs Esportius de la Mancomunitat a Benigànim

manco-cloenda-jocs-esportiuBenigànim acull l’acte de Cloenda dels Jocs Esportius de la Mancomunitat de Municipis de la Vall d’Albaida.

Més de 200 persones, es reuniran este dissabte, dia 20 de juny, a Benigànim per a celebrar la festa de Cloenda dels Jocs Esportius de la Mancomunitat de Municipis de la Vall d’Albaida.

La festa que es celebrarà al Pavelló Municipal de Benigànim té com a objectiu el reunir a totes les persones participants en els jocs, xiquets i xiquetes, pares, monitors, entrenadors, etc., en un acte de germanor esportiva, amb un caràcter marcadament festiu i lúdic.

Per al President de la Mancomunitat, Filiberto Tortosa, “la celebració de la Cloenda dels Jocs Esportius, es una satisfacció, perquè amb este acte volem agraïr l’esforç, el treball i la dedicació dels participants en els jocs esportius i mantindre el nostre compromís de donar un decidit suport al treball dels clubs i associacions esportives i també de promocionar l’esport base”.

L’alcalde de Benigànim, Juan Puchades, està molt entusiasmat d’haver acollit la Cloenda dels Jocs Esportius, ja que Benigànim es un dels pobles que mes temps ve participant en els Jocs Esportius de la Mancomunitat, i és una població tradicionalment molt abocada a l’esport. Des de la regidoria d’esport de l’Ajuntament s’aposta per l’esport base i en este cas pel futbol sala.

Els actes s’iniciaran a les 9 del matí amb la recepció dels participants i esmorzar popular. A partir de les 10 començaran els partits de futbet d’exhibició, on jugaran els equips guanyadors contra un equip format per una selecció de tots els equips participants. Els guanyadors d’esta temporada son els equips de Bocairent en la categoria d’Alevins i Benigànim en la categoria de Prebenjamins. També tindrem exhibicions d’altres esports, com son la Gimnàstica Rítmica i el Karate-Do, dels clubs de Benigànim.

A partir de les 12’00 hores, es donarà pas al lliurament de premis, acte amb el qual finalitzarà la festa.